Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Yhteistyössä

Sinelli logo

Askarruttajan synnyssä keskeisessä roolissa oli työnantajani Sinellin kannustava ja innostunut asenne yritysideaani kohtaan. Variston Sinellin muuttaessa pienempiin tiloihin kesän 2019 aikana Askarruttaja muuttaa omiin toimitiloihin Konalaan (Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki). Yhteistyö Askarruttajan ja Sinellin välillä kuitenkin jatkuu, ja Sinellin omistaja Creative Company on edelleen Askarruttajan pääasiallinen tavarantoimittaja.

Käy yrityksen omilla sivuilla, jos haluat tutustua tarkemmin Sinelliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!