Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Yhteistyössä

Sinelli logo

Askarruttajan synnyssä keskeisessä roolissa oli työnantajani Sinellin kannustava ja innostunut asenne yritysideaani kohtaan. Askarruttajan ja Sinellin toiminta kulkevat myös jatkossa käsi kädessä, sillä Askarruttajan toiminnassa käytetään Sinellin askartelumateriaaleja ja -välineitä, useat Askarruttajan kerhot, kurssit ja tapahtumat järjestetään Sinellin tiloissa ja yhteistyötä tehdään monissa muissakin asioissa. Minut tapaa edelleen myös Sinellin Variston myymälän tiloista – paitsi ostoksilla, myös ajoittain myyntitehtävissä. Asiakastyö on mielekästä ja palkitsevaa sekä Askarruttajan että Sinellin tehtävissä. Lisäksi Sinelli tarjoaa mahtavan näköalapaikan askartelualan materiaaleihin, välineisiin ja tekniikoihin!

Käy yrityksen omilla sivuilla, jos haluat tutustua tarkemmin Sinelliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja   |   Y-tunnus: 2760829-4   |   piia.kinnunen@askarruttaja.fi   |   050 545 3395   |   PL 66 00661 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!