Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Yhteistyössä

Sinelli logo

Askarruttajan synnyssä vuonna 2016 keskeisessä roolissa oli silloisen työnantajani Sinellin kannustava ja innostunut asenne yritysideaani kohtaan. Variston Sinellin muutettua omistajanvaihdoksen myötä pienempiin tiloihin kesällä 2019 aikana Askarruttaja muutti omiin toimitiloihin Konalaan (Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki). Yhteistyö Askarruttajan ja Sinellin välillä kuitenkin jatkuu, ja Sinellin omistaja Creative Company on edelleen Askarruttajan pääasiallinen tavarantoimittaja erityisesti maalien, lakkojen, kartonkien, massojen, styroxien, erilaisten puu- ja puupahvituotteiden, korunosien sekä monien muiden askartelumateriaalien ja -välineiden osalta.

Käy yrityksen omilla sivuilla, jos haluat tutustua tarkemmin Sinelliin!

Tultaessa 2020-luvulle Askarruttaja aloitti aiempaa tiiviimmän yhteistyön Käsitellen -verkkokaupan kanssa. Käsitellen tarjoaa uskomattoman laajan tuotevalikoiman kortti- ja art journal -askartelijalle ja siitä onkin tullut Askarruttajan keskeisin yhteistyökumppani varsinkin leimasimien, leimasinvärien, leimailutyökalujen, stanssien, kohokuviointikansioiden sekä erilaisten kortti- ja paperiaskartelutyökalujen osalta.

Käy Käsitellenin omilla sivuilla!

Viime vuosina makramee-kurssit ovat olleet valtavan suosittuja ja ne ovat muodostaneet keskeisen rungon sekä Askarruttajan kurssikalenterissa että yritysten ja yhteisöjen tilaamissa tapahtumissa. Askarruttajan tärkein kanava makramee-lankojen hankinnassa on ollut Lankamaailma.

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki