Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Askarruttaja

Askarruttaja- linnunpönttöAskarruttajan toiminta-ajatuksena on tarjota kaikenikäisille asiakkaille hyvinvointia, iloa ja virikkeitä tuovia askartelutilaisuuksia, kuten askartelukerhoja, -kursseja, -synttäreitä sekä muita tapahtumia.

Miksi Askarruttaja syntyi?

Askarruttaja syntyi vakaasta uskosta siihen, että käsillä tekemisellä on positiivisia vaikutuksia ihmisten mielialalle, vireydelle, toimintakyvylle ja luovuudelle. Itse tekeminen sekä kauniin, konkreettisen ja näkyvän lopputuloksen aikaansaaminen on itsessään useimmille meistä hyvin palkitsevaa. Nykymaailmassa, jossa sekä monet työtehtävät että vapaa-ajan toiminnot ovat muuttuneet vähemmän käsin kosketeltaviksi, askartelu aktivoi arkielämässä usein käyttämättä jääviä aivoalueita. Lapsilla askartelu tukee mm. hienomotoriikan ja suunnitelmallisen työskentelyn kehitystä. Ikäihmisillä käsillä tekeminen tukee toimintakyvyn säilymistä ja vireyttä. Kaikilla ikäryhmillä ryhmässä askarteleminen tuottaa positiivisia yhdessä tekemisen kokemuksia sekä auttaa pysähtymään juuri tähän hetkeen. Askarruttaja tarjoaakin kaikille kohderyhmilleen sekä räätälöityjä askartelutapahtumia että erilaisia kursseja ja kerhoja.

Tervetuloa mukaan Askarruttajan ja askartelun kiehtovaan maailmaan!


Kuka on Askarruttaja?

koruaskartelu askarruttajaOlen Piia Kinnunen, psykologi- ja kauppatiedetaustainen askartelun asiantuntija. Ehdin aiemmin työskennellä mm. kuntoutus- ja työterveyspsykologina, kunnes vuonna 2007 siirryin askarteluharrastukseeni liittyviin tehtäviin ja vuonna 2008 maamme suurimman askartelualan yrityksen Sinellin palvelukseen. Siitä lähtien olen pohtinut tapaa, jolla voisin yhdistää koulutustaustani ja aiemman työkokemukseni suureen rakkauteeni askarteluun. Keväällä 2016 perustettu Askarruttaja (tmi) tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää sekä elinikäisen käsillä tekemisen ja askartelualalla työskentelemieni vuosien että koulutustaustani tuomaa kokemusta.

Ensimmäiset kolme toimintavuotta Askarruttajan kerhot, kurssit ja askartelusynttärit järjestettiin Variston Sinellin kurssitiloissa. Sinellin muutettua kesän 2019 aikana pienempiin tiloihin, Askarruttaja muutti omiin tiloihinsa Konalaan. Askarruttajalla on nyt hienot kurssitilat toimivien kulkuyhteyksien päässä. Omat tilat mahdollistavat toimivien ja pysyvien järjestelyjen tekemisen kurssitiloissa, jolloin askarteluvälineet ja -materiaalit saadaan esille aiempaakin toimivammalla tavalla. Yhteistyö Sinellin kanssa luonnollisesti jatkuu osoitteiden muuttumisesta huolimatta!

Tultaessa 2020-luvulle Askarruttaja aloitti aiempaa tiiviimmän yhteistyön Käsitellen -verkkokaupan kanssa. Käsitellen tarjoaa uskomattoman laajan tuotevalikoiman kortti- ja art journal -askartelijalle ja siitä onkin tullut Askarruttajan keskeisin yhteistyökumppani varsinkin leimasimien, leimasinvärien, leimailutyökalujen, stanssien, kohokuviointikansioiden sekä erilaisten kortti- ja paperiaskartelutyökalujen osalta.

Yhteistyökumppanit

Askarruttaja tekee yhteistyötä mm. Sinellin ja Käsitellenin kanssa. Lue lisää yhteistyöstä.

sinelli_logo_web

Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki