Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kerhoaikataulut

 ASKARRUTTAJAN KERHOT LAPSILLE JA AIKUISILLE

Tästä osiosta löydät tietoa sekä koululaisten askartelukerhoista sekä aikuisten päiväaskartelukerhosta! 

Kerhot järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Osoite on Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki. Tervetuloa!

ASKARRUTTAJAN KORONATIEDOTE 29.11.2020

Koronatilanteen vaikeutumisen vuoksi sekä Valtioneuvosto että pääkaupunkiseudun koronakoordinaatiotyöryhmä ovat kiristäneet koronarajoituksia huomattavasti. Kaikki organisoitu harrastustoiminta pääkaupunkiseudulla on kielletty seuraavan kolmen viikon ajan eli 30.11.-20.12.2020.

Siten kaikki Askarruttajan kerho-, kurssi- ja tapahtumatoiminta on peruttu 30.11.-20.12.2020.

Yleensä kevätlukukauden kerho- ja kurssikalenteri on julkaistu marraskuussa. Koronatilanne aiheuttaa kuitenkin niin paljon epävarmuutta kevätlukukauden 2021 alkuun, että tapahtumakalenterin julkaisua on siirretty joulukuun puolivälin tienoille.

Kevätlukukaudelle 2021 on tulossa runsaasti seinävaatemakramee -kursseja, muita makramee -kursseja sekä kortti- ja Art Journal -askartelun erikoistekniikoihin keskittyviä kursseja. Samoin koululaisten ja aikuisten askartelukerhot jatkuvat koronarajoitteiden sallimissa rajoissa.

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA SYKSY 2020

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat syyslukukaudella 2020! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

Koululaisten askartelukerhon ryhmät kokoontuvat

Ryhmä 1: ti klo 18-19.15 (1.9.-8.12.2020)

Ryhmä 2: to klo 18-19.15 (3.9.-10.12.2020)

Lukukausimaksu on 238 euroa (17 euroa/kerta; syksyn aikana on 14 kerhokertaa).

Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä, mutta jälkimmäinen erä tulee maksaa myös siinä tapauksessa, että lapsi lopettaa kerhon kesken lukukauden (paikka on joka tapauksessa varattu lapselle koko syyslukukaudeksi). Mikäli koronatilanne aiheuttaa muutoksia kerhon järjestämiseen syksyn aikana, lukukausimaksuihin tulee seuraavia muutoksia:

  • Lukukausimaksun ensimmäinen erä tulee maksettavaksi vasta kerhon käynnistyttyä. Mikäli koronarajoitteet estäisivät kerhon käynnistymisen syyskuun alussa, lukukausimaksua ei perittäisi tässä vaiheessa. Jos kerhon toiminta pääsisi alkuun myöhemmin lukukauden aikana, hintaa laskettaisiin vastaamaan jäljellä olevien kertojen määrää.
  • Jos rajoitteet keskeyttävät kerhon toiminnan kesken lukukauden, toinen maksuerä pienennetään tai jätetään kokonaan perimättä sen mukaan, kuinka paljon peruuntuneita kertoja syksylle tulee. Jos koronatilanne aiheuttaa vain 1-3 kerran väliin jäämisen, tämä korvataan pidentämällä tulevia kerhokertoja/jakamalla kotiaskarteluohjeita.

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu syyslukukaudelle 15.8.2020 mennessä tästä:


 

AIKUISTEN ASKARTELUKERHO SYKSY 2020

Aikuisten askartelukerhossa pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia askarteluvälineitä ja –materiaaleja yhdessä tekemisestä nauttien ja ohjaajan opastamana. Kerhon sisältöä suunnitellaan myös yhdessä osallistujien kanssa. Syksyn aikana teemme mm. metallilanka ja helmi -töitä, mixed media -esineitä, makramee -punontaa sekä joulukortteja erilaisilla tekniikoilla (Lue tarkemmin alempaa, kiitos!). Kerhon ohjaaja käy aina perustekniikat läpi ja opastaa askartelussa. Kerhossa on mahdollisuus askartelun lomassa juoda kahvia/teetä ja seurustella saman henkisten ihmisten kanssa.

Kerho sopii eläkeläisille, vuorotyötä tekeville sekä muille aikuisille, joilla on päiväsaikaan mahdollista osallistua kerhon toimintaan. Tervetuloa mukaan!

AIKUISTEN ASKARTELUKERHON UUSI AIKATAULU SYKSYLLE 2020

Aikuisten askartelukerho on aiemmin kokoontunut joka toinen viikko ja sille on osallistuttu enimmäkseen lukukausimaksulla. Koronatilanne pysäytti kerhon toiminnan kokonaan yli puoleksi vuodeksi. Nyt on aika palata askartelun pariin!

Syksyn 2020 aikana kerho kokoontuu kerran kuukaudessa ja toimii kertamaksu -periaatteella. Kullekin kerralle ilmoittaudutaan erikseen määräaikaan mennessä. Jos ko. kerhokerralle on tullut vähintään 9 ilmoittautumista tässä ajassa, kerhokerta järjestetään. Askarruttaja ilmoittaa ilmoittautuneille määräajan umpeuduttua, toteutuuko kerhokerta. Tämän jälkeen tulleet (sairastumis)peruutukset eivät vaikuta kerran toteutumiseen. Osallistumismaksu maksetaan kerhokerran jälkeen sähköpostin liitteenä toimitettavalla laskulla.

Osallistumismaksu on 27€/kerta

 

Ma 28.9.2020 klo 11.30-14.30 Metallilankaa ja paperisuikaleita

Väännämme metallilangasta ja helmistä ja/tai paperisuikaleista koristeita ja koruja. Voit valita kumpaan tekniikkaan keskityt -vai teetkö kumpaakin.

Ilmoittautuminen 21.9.2020 mennessä tästä:

Ma 19.10.2020 klo 11.30-14.30 Mixed media -esine

Teemme mixed media -tekniikalla jonkin kolmiulotteisen esineen, esim. unisiepparin, mini-majakan tai lasipurkin. Voit myös tehdä ns. pahviveistoksen, joka päällystetään joko kohokuvioidulla kartongilla tai askartelusavella ja maalataan mixed media -henkeen. Huom! Savella päällystetty veistos vaatii kuivumisaikaa, joten se maalataan vasta seuraavilla kerhokerroilla.

Ilmoittautuminen 12.10.2020 mennessä tästä:

Ma 23.11. klo 11.30-14.30 Joulukortteja

Teemme joulukortteja erilaisilla tekniikoilla, joista voit valita mieleisesi tai kokeilla vaikka kaikkia! Vaihtoehtoina on ainakin paperifiligrointi, Distress Oxide-väreillä koristellut kortit, Big shot – ja Travalle -kuvioleikkurin avulla tehtyjen kuvioiden ja kohokuviointien käyttö sekä leimailu.

Ilmoittautuminen 16.11.2020 mennessä tästä:

Ma 14.12.2020 klo 11.30-14.30 Makramee -punontaa

Vielä ehdit tehdä joululahjaksi pieniä makramee-töitä (avaimenperiä, korvakoruja, pieniä koristeita, pienen makramee-kranssin tms.) tai aloittaa isomman makramee -työn, josta riittää mukavaa puuhaa joululomallekin! Tänä vuonna joulukoristeetkin ovat makramee -tekniikalla toteutettuja! Eli halutessasi voit tehdä makramee -joulukoristeita vaikkapa kuuseen tai joulupaketin päälle ripustettavaksi!

Jos makramee on sinulle vieras tekniikka, ei hätää – Askarruttaja opettaa sinulle perussolmut pienten harjoitusten avulla ja pääset varmasti jo tekemään varsinaista makramee -työtäsikin!

Ilmoittautuminen 7.12.2020 mennessä tästä:

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!