Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kerhoaikataulut

 ASKARRUTTAJAN KERHOT

Tästä osiosta löydät tietoa sekä koululaisten askartelukerhosta että aikuisten päiväaskartelukerhosta! Aikuisten askartelukerhossa on tilaa uusille tulijoille! Keväälle 2019 koululaisten kerhot ovat täynnä. Voit kuitenkin olla yhteydessä Askarruttajaan ja ennakkoilmoittautua mukaan, mikäli paikkoja vapautuu.

Kerhotilojen osoite: Variston Sinelli, Martinkyläntie 63 (Vantaa)

 

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHON KEVÄTLUKUKAUSI 2019

Suosittu koululaisten askartelukerho jatkuu kevätlukukaudella 2019 Variston Sinellin viihtyisissä kurssitiloissa. Ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä, mutta voit olla yhteydessä Askarruttajaan ja ilmoittaa kiinnostuksestasi, mikäli paikkoja vapautuu. 

Huomaa myös, että Askarruttaja järjestää kesäkuussa 2019 kaksi kesäleiriä Pakilassa (Helsinki).  Löydät tiedot leireistä Juniorit-osiosta!

Koululaiskerhoissa askartelemme monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-6.-luokkalaisille.

Kevätlukukaudella askartelukerhot kokoontuvat seuraavasti:

tiistain ryhmä 8.1.-7.5.2019 klo 18.00-19.15

torstain ryhmä 10.1.-9.5.2019 klo 18.00-19.15

Kerhoa ei järjestetä hiihtolomaviikolla, kiirastorstaina eikä vappuaattona.

Lukukausimaksu on 208€ (16 kertaa eli 13€/kerta). Vuonna 2019 lukukausimaksu maksetaan aiemmista vuosista poiketen kahdessa erässä (eräpäivät tammikuussa ja maaliskuussa)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Kurssipaikan osoite: Variston Sinelli, Martinkyläntie 63, Vantaa


AIKUISTEN ASKARTELUKERHO

Variston Sinellin viihtyisissä kurssitiloissa toimii aikuisille suunnattu askartelukerho. Kerho sopii eläkeläisille, vuorotyötä tekeville sekä muille aikuisille, joilla on päiväsaikaan mahdollista osallistua kerhon toimintaan.Tervetuloa mukaan!

Huom. Voimme ottaa kerhoon myös vierailijoita kertamaksulla 23€. Eli jos haluat tulla tutustumaan kerhoon yksittäisellä kerralla, ota yhteyttä Askarruttajaan (piia.kinnunen@askarruttaja.fi)!

 

AIKUISTEN ASKARTELUKERHON KEVÄT 2019

Aikuisten askartelukerhossa pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia askarteluvälineitä ja –materiaaleja yhdessä tekemisestä nauttien. Kerhon sisältöä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Kerhon ohjaaja käy aina perustekniikat läpi ja opastaa askartelussa. Kerhossa on mahdollisuus askartelun lomassa juoda kahvia/teetä ja seurustella saman henkisten ihmisten kanssa.

Kerho kokoontuu pääsiäiseen asti parittomilla viikoilla ja pääsiäisen jälkeen parillisilla viikoilla (14.1., 28.1., 11.2., 25.2., 11.3., 25.3., 8.4., 29.4. ja 13.5). Kerhokertoja kertyy kevätkaudelle yhdeksän. Ajankohta on aina

ma klo 11.30-14.30

Kevätlukukauden hinta on 171€ (19€/kerta) tai kertamaksulla 23€.

Lukukausimaksu maksetaan kahdessa tai kolmessa erässä, ensimmäisen erän maksu tammikuussa, toisen erän maaliskuussa. Huom! Voit tulla mukaan kerhon toimintaan myös kesken lukukauden, jolloin hinta lasketaan jäljellä olevien kertojen mukaan. Tai voit tulla vain kertakävijäksi!

Ilmoittautumiset tästä:

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja   |   Y-tunnus: 2760829-4   |   piia.kinnunen@askarruttaja.fi   |   050 545 3395   |   PL 66 00661 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!