Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kerhoaikataulut

ASKARRUTTAJAN KERHOT KOULULAISILLE SYKSY 2023

Ilmoittautuminen syksyn 2023 koululaisten askartelukerhoihin on alkanut! Lue alta lisää ja varaa paikkasi kerhoon!

Aikuisten askartelukerhon toiminta on muuttunut kurssimuotoiseksi ja sitä koskevat tiedot löytyvät jatkossa Kurssit-osiosta.

Kerhot, leirit ja kurssit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Osoite on Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki. Tervetuloa!

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA syksy 2023

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat syyslukukaudella 2023! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

Nyt on aika ilmoittautua askartelukerhomme syyslukukaudelle 2023! Voit myös ilmoittautua mukaan kerhoon kesken lukukauden, jos ryhmissä on vapaita paikkoja!

 

Kerhoryhmät jatkuvat viime lukuvuoden tapaan keskiviikkoisin ja torstaisin seuraavasti:

RYHMÄ 1: ke 18.00-19.15 (16.8.-13.12.2023; ke 6.12. ei ole kerhoa)

RYHMÄ 2: to 18.00-19.15 (17.8.-7.12.2023)

Huomaathan, että kerhoa ei ole syyslomaviikolla (vko 42)!

Jos kerhon vetäjä joutuu perumaan jonkun kerhokerran sairastumisen takia, lukukautta jatketaan järjestämällä korvaava kerta ennen joulua.

 

Syksyn 2023 lukukausimaksu on 304€ (19€/kerta, 16 kertaa). Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä laskutetaan elokuussa ja jälkimmäinen lokakuussa.

Huom! Kumpikin erä tulee maksaa, vaikka lapsi lopettaisi kerhossa kesken lukukauden, sillä paikka on varattu hänelle koko kevääksi.

Huom 2! Kerhoon voi myös tulla mukaan kesken lukukauden, jos ryhmissä on tilaa! Tällöin lukukausimaksusta vähennetään jo pidettyjen kertojen osuus.

 

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Ilmoittaudu syyslukukaudelle 2023 tästä:


 

ASKARTELUSYNTTÄRIT

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

AIKUISTEN ASKARTELUKERHO 

AIKUISTEN ASKARTELUKERHO ON MUUTTUNUT KURSSIMUOTOISEKSI JA LÖYDÄT NÄMÄ KURSSIT ASKARRUTTAJAN KURSSIKALENTERISTA!

Aikuisten askartelukerhossa pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia askarteluvälineitä ja –materiaaleja yhdessä tekemisestä nauttien ja ohjaajan opastamana. Kerhon sisältöä suunnitellaan myös yhdessä osallistujien kanssa. Kerhossa on vuosien varrella askarreltu todella monenlaisia asioista mosaiikkiruukuista kreppipaperikukkiin ja korttiaskartelusta valuvan maalin tekniikkaan.. Kerhon ohjaaja käy aina perustekniikat läpi ja opastaa askartelussa. Kerhossa on mahdollisuus askartelun lomassa juoda kahvia/teetä ja seurustella saman henkisten ihmisten kanssa.

KOULULAISTEN ASKARTELU -PÄIVÄLEIRIT

Kesän 2023 askarteluleirit on pidetty. Meillä on oli kolme mahtavaa leiriä, joilla syntyi upeita askarteluja. Lukukausien aikana askartelua voi jatkaa askartelukerhoissa (lue enemmän yläpuolelta). Toivottavasti tapaamme myös ensi kesän leireillä!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki