Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kerhoaikataulut

 ASKARRUTTAJAN KERHOT LAPSILLE JA AIKUISILLE KEVÄT 2020 sekä KESÄLEIRIT 2020

Tästä osiosta löydät tietoa sekä koululaisten askartelukerhoista ja kesäleireistä sekä aikuisten päiväaskartelukerhosta! Kesäleirien 2020 ilmoittautuminen on alkanut!

Kerhot ja leirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Uusi osoite on Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki. Tervetuloa uusiin upeisiin kerhotiloihimme!

ASKARTELU-KESÄLEIRIT KOULULAISILLE KESÄ 2020 KONALASSA

Askarruttaja järjestää taas kesällä 2020 kaksi koululaisille suunnattua askartelu-päiväleiriä. Kesäleirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konassa (Vähäntuvantie 1 A LH 3, 00390 Helsinki).

Leirillä askartelemme monipuolisesti erilaisilla tekniikoilla ja materiaaleilla esim. massa-askarrellen, maalaten, huovuttaen, punoen ja paperiaskarrellen. Viime kesänä toteutimme yli 20 erilaista askarteluprojektia viiden päivän aikana!

Leirien ajankohdat ja hinnat ovat:

Leiri 1: ma 1.6.- pe 5.6. 2020 hinta 195€

Leiri 2: ma 15.6.- to 18.6.2020 hinta 158€

Leirillä järjestetään varsinaista askarteluohjelmaa klo 9-14, minkä jälkeen on mahdollista jäädä piirtelemään, pelaamaan lautapelejä tai muuten oleilemaan leiritiloihin klo 16 asti.

Säiden salliessa osa askarteluista toteutetaan ulkona. Toimitilojen edestä alkava viheralue mahdollistaa sen, että voimme pitää ulkoilutaukoja sisäaskartelujenkin lomassa.

Leirille tuodaan omat eväät. Niitä on mahdollista säilyttää jääkaapissa nimikoiduissa rasioissa (maalarinteipillä nimi rasioiden päälle). Mikroaaltouunissa on mahdollisuus lämmittää ruokia. Leirin puolesta on tarjolla mehua, näkkileipää ja jonain päivänä voi olla esim. jäätelöt tai keksiä. Toimitiloissa on myös ruokailuvälineitä ja astioita käytettävänä.

Tavoitekoko leiriryhmille on 10-14 lasta per leiri. Leirien toteutuminen edellyttää, että saamme kummallekin vähintään 10 lasta.

Ilmoittautuminen kesän 2020 leireille tästä:

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KEVÄTLUKUKAUSI 2020

Huom! Kevätlukukaudelle mahtuu mukaan uusia askartelijoita kesken lukukaudenkin! Voit siis tulla mukaan ottamalla yhteyttä Askarruttajaan! Lukukausimaksusta vähennetään alkukauden kertojen osuus.

Koululaiskerhoissa askartelemme monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, kutistemuovista, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Kevään aikana teemme mm. jääkaappimagneetteja, vappu- ja pääsiäisaskarteluja, koristelemme posliinimukin sekä maalaamme taulun akryylimaaleilla sekä paljon muuta mukavaa. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja vaihtoehtoisia ryhmiä on kaksi.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille.

ti klo 18-19.15 (alkaen vko 3 eli 14.1.2020; kerhoa ei ole vkolla 8; Huom! vkolla 16 pidämme kerhokerran aiemmista tiedoista poiketen!)

to klo 18-19.15 (alkaen vko 2 eli 9.1.2020; kerhoa ei ole vkolla 8 eikä vkoilla 15 ja 18)

Pyhä- ja aattopäivät osuvat tänä vuonna epäkäytännöllisesti aina torstain ryhmän kohdalle, mikä vaikuttaa aloitus- ja väliviikkoaikatauluun kummankin ryhmän osalta. Katsottehan siten tarkasti, milloin oma kerhoryhmänne kokoontuu!

Kevään viimeiset kerhokerrat ovat ti 12.5. ja to 21.5. Huom! torstain ryhmä kerrat jatkuvat viikkoa pidempään kuin alun perin oli ilmoitettu!

Lukukausimaksu on 264 euroa (16,5 euroa/kerta; kevään aikana on 16 kerhokertaa).

Lukukausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä, mutta jälkimmäinen erä tulee maksaa myös siinä tapauksessa, että lapsi lopettaa kerhon kesken lukukauden (paikka on joka tapauksessa varattu lapselle koko kevätlukukaudeksi).

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Ilmoittaudu kevätlukukaudelle tästä:


 

 

AIKUISTEN ASKARTELUKERHO KEVÄT 2020

Aikuisten askartelukerho on tällä hetkellä täynnä. Voit kuitenkin kysyä kertakävijäpaikkaa tutustuaksesi kerhoon. Ota tällöin yhteyttä Askarruttajaan!

Aikuisten askartelukerhossa pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia askarteluvälineitä ja –materiaaleja yhdessä tekemisestä nauttien. Kerhon sisältöä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Kevään aikana teemme ainakin paperikukkia, keväisiä kortteja- makramee-punontaa sekä paljon muuta mukavaa. Kerhon ohjaaja käy aina perustekniikat läpi ja opastaa askartelussa. Kerhossa on mahdollisuus askartelun lomassa juoda kahvia/teetä ja seurustella saman henkisten ihmisten kanssa.

Kerho sopii eläkeläisille, vuorotyötä tekeville sekä muille aikuisille, joilla on päiväsaikaan mahdollista osallistua kerhon toimintaan. Tervetuloa mukaan!

Kerho kokoontuu

joka toinen maanantai klo 11.30-14.30 (parittomat viikot 13.1.-4.5.2020)

Lukukausimaksu on 189 euroa (21 euroa/kerta; kevään aikana on 9 kerhokertaa). Lukukausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Kokoonnumme Askarruttajan toimitiloissa Konalassa, osoitteessa Vähäntuvantie 1a LH 3 (00390 Helsinki). Kadun varressa on maksuttomia parkkipaikkoja. Inva-taksilla pääsee ajamaan oven eteen. Lisäksi alueelle kulkee hyvin bussilinjoja (Vihdintien ja Kehä I läheisyys).

Huom. Voimme ottaa kerhoon myös vierailijoita kertamaksulla 27€. Eli jos haluat tulla tutustumaan kerhoon yksittäisellä kerralla, ota yhteyttä Askarruttajaan (piia.kinnunen@askarruttaja.fi)!

Ilmoittaudu kevätlukukaudelle 2020 tästä:

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!