Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kerhoaikataulut

 ASKARRUTTAJAN KERHOT KOULULAISILLE SYKSY 2022

Tästä osiosta löydät tietoa koululaisten askartelukerhoista ja kesäleireistä. Ilmoittautuminen syksyn 2022 koululaiskerhoihin on käynnissä! Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan! Aikuisten askartelukerhon toiminta muuttuu syksyllä 2022 kurssimuotoiseksi ja sitä koskevat tiedot löytyvät jatkossa Kurssit-osiosta.

Kerhot ja kurssit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Osoite on Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki. Tervetuloa!

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA SYKSY 2022

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat syyslukukaudella 2022! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

Syksyn koululaiskerhoryhmät ovat:

ke klo 18.00-19.15 (17.8.-7.12.2022)

to klo 18.00-19-15 (18.8.-8.12.2022)

Viikolla 42 eli syyslomaviikolla ei ole kerhoa.

Lukukausimaksu on 288 euroa (18 euroa/kerta; syksyn aikana on 16 kerhokertaa). Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä (1. erä elokuussa ja 2. erä lokakuussa).

Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä ja jälkimmäisessä erässä huomioidaan, mikäli koronatilanne estää useamman kerhokerran pitämisen. Jos kuitenkin koronarajoitteet tai ohjaajan sairastuminen aiheuttavat vain 1-3 kerran peruuntumisen, kerrat korvataan pidentämällä askartelukerhokertoja, järjestämällä korvaava kerta tai antamalla kotiaskarteluohjeita.

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Ilmoittaudu syyslukukaudelle 2022 tästä:


ASKARRUTTAJAN KESÄLEIRIT

Kiitos kaikille osallistujille kesän 2022 askarteluleireistä! Olipa meillä hauskaa ja hienoja, luovia askarteluja syntyi taitavissa käsissänne! Kesällä 2023 leireillään taas Konalassa taas! Koululaisten askartelukerhot toimivat koko lukuvuoden. Eli askarrella voi ympäri vuoden!

ASKARTELUSYNTTÄRIT

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

AIKUISTEN ASKARTELUKERHO 

SYKSYLLÄ 2022 AIKUISTEN ASKARTELUKERHO MUUTTUU KURSSIMUOTOISEKSI JA LÖYDÄT NÄMÄ KURSSIT ASKARRUTTAJAN KURSSIKALENTERISTA!

Aikuisten askartelukerhossa pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia askarteluvälineitä ja –materiaaleja yhdessä tekemisestä nauttien ja ohjaajan opastamana. Kerhon sisältöä suunnitellaan myös yhdessä osallistujien kanssa. Kerhossa on vuosien varrella askarreltu todella monenlaisia asioista mosaiikkiruukuista kreppipaperikukkiin ja korttiaskartelusta valuvan maalin tekniikkaan.. Kerhon ohjaaja käy aina perustekniikat läpi ja opastaa askartelussa. Kerhossa on mahdollisuus askartelun lomassa juoda kahvia/teetä ja seurustella saman henkisten ihmisten kanssa.

 

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki