Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kurssit ja kerhot

  

ASKARRUTTAJAN KERHOT JA KURSSIT KEVÄT 2024

Askarruttajan kerho- ja kurssitoimintaa järjestetään pääasiassa Askarruttajan omissa toimitiloissa Konalassa (Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki).

Askarruttajan kurssitarjonta KEVÄTKAUDELLE 2024 on päivittymässä tammikuun aikana! Lue lisää Askarruttajan kurssikalenterista!

MIKSI ASKARRUTTAJA EI JÄRJESTÄ ETÄKURSSEJA? Askartelukursseilla ja -kerhoissa käytämme niin laajaa väline- ja materiaalivalikoimaa, ettei sitä pysty hankkimaan koteihin. Makramee -kursseilla materiaalina on vain lankaa ja esim. orsi, mutta läppäreiden/tablettien kameroiden laatu ei yleensä riitä siihen, että ohjaaja näkisi, tekevätkö osallistujat solmut oikein. Siten Askarruttajan kursseja järjestetään vain lähiopetuksena. Mikäli esimerkiksi työyhteisöllä on tarvetta rajatulle etäkurssille, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Askarruttajaan!

Mikä on kerho ja mikä on kurssi?

Kurssit ovat 2-6 tuntia kestäviä yhdestä tai kahdesta kokoontumiskerrasta koostuvia kokonaisuuksia. Kerhot puolestaan ovat säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä, jotka jatkuvat koko lukukauden. Keväällä 2023 kaikki aikuisille suunnatut toiminnot ovat kurssimuotoisia. Koululaisille järjestetään edelleen kerhomuotoista toimintaa, kuten tähän asti. Sekä kursseille että kerhoihin ilmoittaudutaan näiltä internet-sivuilta löytyvän Ilmoittautumis-lomakkeen kautta. Askarruttaja lähettää vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä toiveidesi mukaan. Ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

KATSO KURSSIT TÄSTÄ
KATSO KERHOT TÄSTÄ

Eikö kurssikalenterista löydy sopivaa kurssia sopivaan aikaan? Voit myös tilata oman kurssin vaikkapa työ- tai kaveriporukalle! Tällöin kurssi voidaan järjestää myös muualla kuin Askarruttajan toimitiloissa. Lue lisää Työyhteisöt- ja Juhlat-osioista!

Lisätietoja kursseista ja kerhoista:

Piia Kinnunen/Askarruttaja (voit myös käyttää tämän sivuston ota yhteyttä -osiota)
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki