Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kurssit ja kerhot

  

ASKARRUTTAJAN KERHOT JA KURSSIT syksy 2021

Askarruttajan kerho- ja kurssitoimintaa järjestetään pääasiassa Askarruttajan omissa toimitiloissa Konalassa (Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki).

Askarruttajan syyskauden 2021 kurssikalenteri on nyt valmis! Kuvaukset kurssien sisällöistä ja aikatauluista löydät kurssikalenterista!

Koronatilanne vaikutti voimakkaasti Askarruttajan kurssi- ja kerhotoimintaan vuoden 2020 sekä alkuvuoden 2021 aikana. Kurssit, kerhot sekä muut tapahtumat pyritään käynnistämään uudelleen elokuusta 2021 alkaen. Ryhmät pidetään pieninä ja kurssit toteutetaan koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeita noudattaen. Nyt on aika päästä taas askartelemaan!

Kurssikalenterista löydät seinävaatemakramee -kursseja, muita makramee -kursseja sekä kortti- ja Art Journal -askartelun erikoistekniikoihin keskittyviä kursseja. Myös perinteinen joulukorttikurssi järjestetään. Samoin koululaisten ja aikuisten askartelukerhot käynnistävät syyslukukautensa elokuussa 2021!

MIKSI ASKARRUTTAJA EI JÄRJESTÄ ETÄKURSSEJA? Askartelukursseilla ja -kerhoissa käytämme niin laajaa väline- ja materiaalivalikoimaa, ettei sitä pysty hankkimaan koteihin. Makramee -kursseilla materiaalina on vain lankaa ja esim. orsi, mutta läppäreiden/tablettien kameroiden laatu ei yleensä riitä siihen, että ohjaaja näkisi, tekevätkö osallistujat solmut oikein. Siten Askarruttajan kursseja järjestetään vain lähiopetuksena. Mikäli esimerkiksi työyhteisöllä on tarvetta rajatulle etäkurssille, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Askarruttajaan!

Mikä on kerho ja mikä on kurssi?

Kurssit ovat 2-6 tuntia kestäviä kertaluontoisia tapahtumia. Kerhot puolestaan ovat säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä, jotka jatkuvat koko lukukauden. Voit ilmoittautua kursseille ja kerhoihin oheisten ilmoittautumislomakkeiden avulla. Askarruttaja lähettää vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä toiveidesi mukaan. Ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

KATSO KURSSIT TÄSTÄ
KATSO KERHOT TÄSTÄ

Eikö kurssikalenterista löydy sopivaa kurssia sopivaan aikaan? Voit myös tilata oman kurssin vaikkapa työ- tai kaveriporukalle! Lue lisää Työyhteisöt- ja Juhlat-osioista!

Lisätietoja kursseista ja kerhoista:

Piia Kinnunen/Askarruttaja (voit myös käyttää tämän sivuston ota yhteyttä -osiota)
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki