Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Koululaiset

                                                       

Askartelu on hauskaa ja kehittävää puuhaa – ja kivassa porukassa se on vielä hauskempaa! Askartelu tarjoaa lapsille itse tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Se kehittää myös hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä sekä oman toiminnan ohjauksen taitoja.

Askarruttaja järjestää lukukausien aikana kouluikäisille suunnattuja, kerran viikossa kokoontuvia askartelukerhoja. Loma-aikaan tarjolla on päiväleirejä, jolloin askartelun parissa saa viettää kokonaisia päiviä! Kerhot ja leirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa. Tervetuloa mukaan! Askartelukerhojen ja -leirien lisäksi Askarruttaja järjestää askartelusynttäreitä. Lisäksi monet Askarruttajan kursseista soveltuvat myös koululaisille!

HUOM! Voit nyt ilmoittautua mukaan syksyn 2021 koululaisten askartelukerhoon! Tule mukaan kivaan porukkaan tekemään hauskoja askarteluja!

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA SYKSY 2021

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat syyslukukaudella 2021! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

KERHOON MAHTUU NYT UUSIA TULIJOITA, JOTEN ILMOITTAUDU ROHKEASTI MUKAAN!

Koululaisten askartelukerho kokoontuu seuraavasti:

Tiistain ryhmä klo 18.00-19.15 (24.8.-7.12.2021; ei syyslomavkolla 42)

Torstain ryhmä klo 18.00-19.15 (26.8.-9.12.2021; ei syyslomavkolla 42)

Mikäli koronatilanne on edelleen huono, ryhmät voidaan jakaa pienemmiksi, mutta tavoitteena on saada kaikki ryhmät joka tapauksessa tiistaille ja torstaille.

Kerhokertoja syyskaudelle on tulossa 15 ja lukukausimaksu on 270€  (= 15×18€).

Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä ja jälkimmäisessä erässä huomioidaan, mikäli koronatilanne estää useamman kerhokerran pitämisen. Jos kuitenkin koronarajoitteet tai ohjaajan sairastuminen aiheuttavat vain 1-3 kerran peruuntumisen, kerrat korvataan pidentämällä askartelukerhokertoja, järjestämällä korvaava kerta tai antamalla kotiaskarteluohjeita.

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Ilmoittaudu syyslukukaudelle 2021 tästä:

 

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki