Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Koululaiset

 

Askartelu on hauskaa ja kehittävää puuhaa – ja kivassa porukassa se on vielä hauskempaa! Askartelu tarjoaa lapsille itse tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Se kehittää myös hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä sekä oman toiminnan ohjauksen taitoja.

ASKARRUTTAJAN KESÄLEIRIT 2019 KOULULAISILLE

Tule viettämään mukava kesäviikko askartelun parissa!

Askarruttaja järjesti kesällä 2018 askarteluleirin Vantaalla. Osallistujia oli runsaasti, eivätkä kaikki mahtuneet mukaan. Kesällä 2019 Askarruttaja tarjoaakin kaksi kesäleiriä – tällä kertaa Helsingin puolella Pakilassa!

Leiri 1: ma 3.6.- pe 7.6. 2019 hinta 195€  TÄYNNÄ 

Leiri 2: ma 17.6.- to 20.6.2019 hinta 158€  2 paikkaa vapaana

Leirillä järjestetään varsinaista askarteluohjelmaa klo 9-14, minkä jälkeen on mahdollista jäädä piirtelemään, pelaamaan lautapelejä tai muuten oleilemaan leiritiloihin klo 16 asti

Leirillä askartelemme monipuolisesti erilaisilla tekniikoilla ja materiaaleilla. Teemme mm. koruja, massatöitä, maalausta, punontaa ja erilaisia paperiaskarteluja. Säiden salliessa osa askarteluista toteutetaan ulkona. Kaikki materiaalit ja välineet sisältyvät leirin hintaan. Leirille tuodaan omat eväät. Hintaan ei sisälly vakuutusta.

Leirit soveltuvat syksyllä 2.-7.luokalle meneville koululaisille.

Leiritilana on Pakinkylän VPK:n talo Pakilassa (Pakilantie 64, 00660 Helsinki). Paikka sijaitsee Kehä I:n tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Ilmoittautuminen tästä:

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHON SYYSLUKUKAUSI 2019

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!