Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Koululaiset

                                                       

Askartelu on hauskaa ja kehittävää puuhaa – ja kivassa porukassa se on vielä hauskempaa! Askartelu tarjoaa lapsille itse tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Se kehittää myös hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä sekä oman toiminnan ohjauksen taitoja.

Askarruttaja järjestää lukukausien aikana kouluikäisille suunnattuja, kerran viikossa kokoontuvia askartelukerhoja. Loma-aikaan tarjolla on päiväleirejä, jolloin askartelun parissa saa viettää kokonaisia päiviä! Kerhot ja leirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa. Tervetuloa mukaan! Askartelukerhojen ja -leirien lisäksi Askarruttaja järjestää askartelusynttäreitä. Lisäksi monet Askarruttajan kursseista soveltuvat myös koululaisille!

HUOM! ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2020 ASKARTELUKERHOIHIN ON ALKANUT! Lue lisää kesäleiri-tekstien alapuolelta!

ASKARTELULEIRI KOULULAISILLE ELOKUUSSA 2020 (PÄIVÄLEIRI)!

Koronatiedote kesäleireihin liittyen

Suomen hallitus tiedotti 4.5.2020 koronarajoitusten asteittaisesta purkamisesta. Siten askarteluleirejäkin voi taas järjestää. Mikäli olet kiinnostunut kesäleiristä, ilmoittaudu rohkeasti mukaan tai ota muuten yhteyttä Askarruttajaan.

Leiriryhmä on pieni (tavoitekoko 8-14 lasta), ja hygieniaan panostetaan mm. varaamalla jokaiselle leiriläiselle vaki-istumapaikka ja omaan käyttöön perustyövälineet (sakset, pensselit, maalipaletti ym.) koko leiriviikon ajaksi. Leiri-ilmoittautumiset eivät ole voimassa, jos valtiovallan asettamat kokoontumismääräykset ja -suositukset tiukentuvat uudelleen. Leirin lasku lähetetään vasta juuri ennen leiriä ja sen eräpäivä on vasta leiriviikolla. 

TÄSSÄ TIEDOT ELOKUUN MAHTAVASTA KESÄLEIRISTÄ!

Askarruttaja järjestää elokuussa 2020 koululaisille suunnatun askartelu-päiväleirin. Kesäleiri järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa (Vähäntuvantie 1 A LH 3, 00390 Helsinki).

Leirillä askartelemme monipuolisesti erilaisilla tekniikoilla ja materiaaleilla esim. massa-askarrellen, maalaten, huovuttaen, punoen ja paperiaskarrellen. Viime kesänä toteutimme yli 20 erilaista askarteluprojektia viiden päivän aikana! Leirillä pääset käyttämään mm. posliinimaaleja, valuvan maalin tekniikkaa, leimailualustaa, Bis shot-kuvioleikkuria – eli monia sellaisia välineitä ja tekniikoita, joita ei kaikilta kotoa löydy!

Leirien ajankohta ja hinta:

ma 3.8.-pe 7.8.2020 hinta 195€

Leirillä järjestetään varsinaista askarteluohjelmaa klo 9-14, minkä jälkeen on mahdollista jäädä piirtelemään, pelaamaan lautapelejä tai muuten oleilemaan leiritiloihin klo 16 asti.

Säiden salliessa osa askarteluista toteutetaan ulkona. Toimitilojen edestä alkava viheralue mahdollistaa sen, että voimme pitää ulkoilutaukoja sisäaskartelujenkin lomassa.

Leirille tuodaan omat eväät. Niitä on mahdollista säilyttää jääkaapissa nimikoiduissa rasioissa (maalarinteipillä nimi rasioiden päälle). Mikroaaltouunissa on mahdollisuus lämmittää ruokia. Leirin puolesta on tarjolla mehua, näkkileipää ja jonain päivänä voi olla esim. jäätelöt tai keksiä. Toimitiloissa on myös ruokailuvälineitä ja astioita käytettävänä.

Tavoitekoko leiriryhmille on 8-14 lasta per leiri. Leirien toteutuminen edellyttää, että saamme kullekin leirille vähintään 8 lasta.

Ilmoittautuminen elokuun leirille 17.6.2020 mennessä:

 

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA SYKSY 2020

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat syyslukukaudella 2020! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

Koululaisten askartelukerhon ryhmät kokoontuvat

Ryhmä 1: ti klo 18-19.15 (1.9.-8.12.2020)

Ryhmä 2: to klo 18-19.15 (3.9.-10.12.2020)

Lukukausimaksu on 238 euroa (17 euroa/kerta; syksyn aikana on 14 kerhokertaa).

Lukukausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä, mutta jälkimmäinen erä tulee maksaa myös siinä tapauksessa, että lapsi lopettaa kerhon kesken lukukauden (paikka on joka tapauksessa varattu lapselle koko syyslukukaudeksi).

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu syyslukukaudelle 15.8.2020 mennessä tästä:

 

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!