Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Koululaiset

                                                       

Askartelu on hauskaa ja kehittävää puuhaa – ja kivassa porukassa se on vielä hauskempaa! Askartelu tarjoaa lapsille itse tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Se kehittää myös hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä sekä oman toiminnan ohjauksen taitoja.

Askarruttaja järjestää lukukausien aikana kouluikäisille suunnattuja, kerran viikossa kokoontuvia askartelukerhoja. Loma-aikaan tarjolla on päiväleirejä, jolloin askartelun parissa saa viettää kokonaisia päiviä! Kerhot ja leirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa. Tervetuloa mukaan! Askartelukerhojen ja -leirien lisäksi Askarruttaja järjestää askartelusynttäreitä. Lisäksi monet Askarruttajan kursseista soveltuvat myös koululaisille!

ASKARRUTTAJAN PÄIVÄLEIRIT KOULULAISILLE KESÄ 2024

 Askarruttaja järjestää kesällä 2024 kaksi viisipäiväistä ja yhden kolmipäiväisen askartelu -päiväleirin Konalassa. Jo useampana kesänä järjestetyillä leireillä askarrellaan monipuolisesti erilaisia välineitä, materiaaleja ja tekniikoita käyttäen. Teemme ihania projekteja mm. huovuttaen, massoista ja savesta muotoillen, eri materiaaleille erilaisilla väreillä maalaten, leimaillen ja paperiaskarellen. Pidemmän leiriviikon aikana ehditään tehdä noin parikymmentä askarteluteosta!

Ryhmäkoko on maksimissaan 12 lasta/leiri. Leirit järjestetään, jos niille on ilmoittautunut vähintään 8 lasta/leiri. Koska leiriryhmät ovat pieniä, kaikki saavat yksilöllistä ohjausta ja pienessä ryhmässä on mukava, iloinen tunnelma!

Askartelemme pääsääntöisesti sisätiloissa, mutta sopivan sään osuessa kohdalle teemme joitakin projekteja ulkona sekä käymme Askarruttajan tilojen edessä olevalla viheralueella ulkoilemassa. Ruokailut tapahtuvat myös ulkona katoksen alla. Leirille otetaan mukaan omat eväät, joiden lämmitykseen on käytettävissä mikroaaltouuni sekä vedenkeitin.

Leirit sopivat syksyllä 2.-7. luokalle meneville koululaisille. Jos lapsesi on vasta aloittamassa koulun syksyllä ja haluaisi kuitenkin jo mukaan leirille, ole yhteydessä Askarruttajaan.

 Kesän 2024 askarteluleirit järjestetään seuraavasti:

  1. LEIRI ma 3.6. – pe 7.6. 2024 (5 pvää) 210€/osallistuja (TÄYNNÄ)
  1. LEIRI ma 17.6. – ke 19.6. 2024 (3 pvää) 130€/osallistuja (TÄYNNÄ)
  1. LEIRI ma 29.7.- pe 2.8.2024 (5 päivää) 210€/osallistuja

 Kyseessä ovat siis päiväleirit, joilla ohjelmaa on klo 9-16. Varsinaista askarteluohjelmaa on klo 15 asti. Viimeinen tunti on vapaampaa oleskelua piirtelyn, lautapelien ja seurustelun merkeissä, joten leiriltä voi halutessaan lähteä jo klo 15..

Leirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa (Vähäntuvantie 1 A LH3, 00390 Helsinki).

Ilmoittaudu kesäleireille tästä:

 

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA KEVÄT 2024

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat kevätlukukaudella 2024! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

Voit ilmoittautua mukaan kerhoon kesken lukukauden, jos ryhmissä on vapaita paikkoja!

 

Kerhoryhmät kokoontuvat kevätlukukaudella 2024 seuraavasti:

Keskiviikon ryhmä klo 18.00-19.15:   10.1.-15.5.2024 (ei vkolla 8 eikä 1.5.2024)  1 paikka vapaana!

Torstain ryhmä klo 18.00-19.15: 11.1.-16.5.2024 (ei vkolla 8 eikä kiirastorstaina 28.3.2024) 3 paikkaa vapaana!

 

Lukukausimaksu kevätlukukaudelle 2024

Kevätlukukauden 2024 maksu on 324€ (19€/kerta, kevätkaudella on 17 kertaa).

Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän laskun lähetän sähköpostin liitteenä tammikuussa ja toisen erän maaliskuussa.

 

Jos kerhon vetäjä joutuu perumaan jonkun kerhokerran sairastumisen takia, lukukautta jatketaan järjestämällä korvaava kerta ennen kesälomaa.

Huom! Kumpikin erä tulee maksaa, vaikka lapsi lopettaisi kerhossa kesken lukukauden, sillä paikka on varattu hänelle koko kevääksi. Sen sijaan, jos koululainen tulee kerhoon kesken lukukauden, jo pidettyjen kertojen osuus vähennetään lukukausimaksusta.

Huom 2! Kerhoon voi myös tulla mukaan kesken lukukauden, jos ryhmissä on tilaa! Tällöin lukukausimaksusta vähennetään jo pidettyjen kertojen osuus.

 

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Ilmoittaudu kevätlukukaudelle 2024 tästä:

 

ASKARTELUSYNTTÄRIT YMPÄRI VUODEN!

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki