Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Koululaiset

                                                       

Askartelu on hauskaa ja kehittävää puuhaa – ja kivassa porukassa se on vielä hauskempaa! Askartelu tarjoaa lapsille itse tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Se kehittää myös hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä sekä oman toiminnan ohjauksen taitoja.

Askarruttaja järjestää lukukausien aikana kouluikäisille suunnattuja, kerran viikossa kokoontuvia askartelukerhoja. Loma-aikaan tarjolla on päiväleirejä, jolloin askartelun parissa saa viettää kokonaisia päiviä! Kerhot ja leirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa. Tervetuloa mukaan! Askartelukerhojen ja -leirien lisäksi Askarruttaja järjestää askartelusynttäreitä. Lisäksi monet Askarruttajan kursseista soveltuvat myös koululaisille!

HUOM! Koronatilanteen takia koululaisten askartelukerhon ryhmät joudutaan pitämään tavallista pienempinä. Siten ainoastaan vanhat kerholaiset voivat ilmoittautua ryhmiin. Uusia kerholaisia otamme ryhmiin vain, jos paikkoja vapautuu vanhoilta kerholaisilta. Tästä tiedotetaan näillä sivuilla tarvittaessa.

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA KEVÄT 2021

ASKARRUTTAJAN KORONATIEDOTE 1.3.2021

Vuosi 2020 oli hyvin vaikea kurssi-, kerho- ja tapahtumatoimintaa järjestävälle yritykselle. Valitettavasti myös vuosi 2021 käynnistyy koronatilanteen varjostamana. Kurssit, kerhot sekä muut tapahtumat pyritään käynnistämään heti, kun alueellinen koronatilanne sen sallii.

Koululaisten harrastetoimintaa on voinut jälleen järjestää 1.2.2021 alkaen. Uusien koronaohjeistusten myötä harrastetoimintaa voidaan järjestää vain vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneille lapsille maaliskuussa 2021. Jotta turvavälit voidaan pitää riittävinä ja terveysturvallisuus muiltakin osin hyvänä, koululaisten askartelukerhot on jaettu pienempiin ryhmiin ainakin 31.3.2021 asti. Uusia kerholaisia ei kevään aikana enää oteta. Jos olet kiinnostunut ensi syksyn kerhoista, ole rohkeasti yhteydessä Askarruttajaan.

Askarruttaja järjestää 3.-7.8.2021 koululaisille perinteisen ja suositun askarteluleirin (päiväleiri). Leirillä otetaan pääasiassa ”vanhoja” kerholaisia ja leiriläisiä, mutta pari paikkaa on varattu uusille tulijoille. Ota yhteyttä Askarruttajaan, jos haluat kuulla leiristä lisää!

TIETOA KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOSTA

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat kevätlukukaudella 2021! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

Vanhat kerholaiset voivat ilmoittautua sähköpostitse kerhoihin 19.12.2020 mennessä. Emme tässä vaiheessa ota uusia kerholaisia, koska koronatilanteen takia ryhmäkokoa ei voi kasvattaa. Mikäli vanhoilta kerholaisilta vapautuu paikkoja, niistä tiedotetaan näillä sivuilla 19.12.2020 jälkeen.

Koululaisten askartelukerhon ryhmät kokoontuvat (Huom. Ryhmät on jaettu viiteen pienempään ryhmään ainakin maaliskuun 2021 loppuun ja uusista aikatauluista on tiedotettu kerholaisille henkilökohtaisesti)

Ryhmä 1: ti klo 18-19.15 (19.1.-11.5.2021)

Ryhmä 2: to klo 18-19.15 (21.1.-13.5.2021)

Huom! Kerhoa ei pidetä talvilomaviikolla (vko 8) eikä pääsiäisviikolla (vko 13). Torstain ryhmän viimeinen kerta osuu helatorstaihin. Mikäli se ei sovi useimmille kerholaisille, kerta voidaan siirtää seuraavalle viikolle.

Lukukausimaksu on 255 euroa (17 euroa/kerta; kevään aikana on 15 kerhokertaa).

Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä ja ensimmäistä erää pienennetään, jos lukukauden aloitus viivästyy suunnitellusta koronatilanteen takia. Toinen erä tulee maksaa myös siinä tapauksessa, että lapsi lopettaa kerhon kesken lukukauden (paikka on varattu hänelle koko lukukaudeksi).

Jos koronatilanne aiheuttaa rajoituksia kerhon toimintaan myöhemmin kevään aikana, toinen erä pienennetään/poistetaan vastaamaan peruuntuneen kauden pituutta. Jos kuitenkin koronarajoitteet tai ohjaajan sairastuminen aiheuttavat vain 1-3 kerran peruuntumisen, kerrat korvataan pidentämällä askartelukerhokertoja, järjestämällä korvaava kerta tai antamalla kotiaskarteluohjeita.

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Kevätlukukaudelle 2021 ei oteta tässä vaiheessa uusia tulijoita. Mikäli vanhoilta kerholaisilta vapautuu paikkoja, niistä tiedotetaan 19.12.2020 jälkeen:

 

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki