Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Koululaiset

Askartelu on hauskaa ja kehittävää puuhaa – ja kivassa porukassa se on vielä hauskempaa! Askartelu tarjoaa lapsille itse tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Se kehittää myös hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä sekä oman toiminnan ohjauksen taitoja.

Askarruttaja järjestää lukukausien aikana kouluikäisille suunnattuja, kerran viikossa kokoontuvia askartelukerhoja. Loma-aikaan tarjolla on päiväleirejä, jolloin askartelun parissa saa viettää kokonaisia päiviä! Kerhot ja leirit järjestetään jatkossa Askarruttajan uusissa toimitiloissa Konalassa. Tervetuloa mukaan! Askartelukerhojen ja -leirien lisäksi Askarruttaja järjestää askartelusynttäreitä. Lisäksi monet Askarruttajan kursseista soveltuvat myös koululaisille!

ASKARTELU-KESÄLEIRIT KOULULAISILLE KESÄ 2020 KONALASSA

Askarruttaja järjestää taas kesällä 2020 kaksi koululaisille suunnattua askartelu-päiväleiriä. Kesäleirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konassa (Vähäntuvantie 1 A LH 3, 00390 Helsinki).

Leirillä askartelemme monipuolisesti erilaisilla tekniikoilla ja materiaaleilla esim. massa-askarrellen, maalaten, huovuttaen, punoen ja paperiaskarrellen. Viime kesänä toteutimme yli 20 erilaista askarteluprojektia viiden päivän aikana!

Leirien ajankohdat ja hinnat ovat:

Leiri 1: ma 1.6.- pe 5.6. 2020 hinta 195€

Leiri 2: ma 15.6.- to 18.6.2020 hinta 158€

Leirillä järjestetään varsinaista askarteluohjelmaa klo 9-14, minkä jälkeen on mahdollista jäädä piirtelemään, pelaamaan lautapelejä tai muuten oleilemaan leiritiloihin klo 16 asti.

Säiden salliessa osa askarteluista toteutetaan ulkona. Toimitilojen edestä alkava viheralue mahdollistaa sen, että voimme pitää ulkoilutaukoja sisäaskartelujenkin lomassa.

Leirille tuodaan omat eväät. Niitä on mahdollista säilyttää jääkaapissa nimikoiduissa rasioissa (maalarinteipillä nimi rasioiden päälle). Mikroaaltouunissa on mahdollisuus lämmittää ruokia. Leirin puolesta on tarjolla mehua, näkkileipää ja jonain päivänä voi olla esim. jäätelöt tai keksiä. Toimitiloissa on myös ruokailuvälineitä ja astioita käytettävänä.

Tavoitekoko leiriryhmille on 10-14 lasta per leiri. Leirien toteutuminen edellyttää, että saamme kummallekin vähintään 10 lasta.

Ilmoittautuminen kesän 2020 leireille tästä:

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KEVÄTLUKUKAUSI 2020

Huom! Kevätlukukaudelle mahtuu mukaan uusia askartelijoita ja ilmoittautuminen on alkanut. Tervetuloa mukaan!

Koululaiskerhoissa askartelemme monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, kutistemuovista, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Kevään aikana teemme mm. jääkaappimagneetteja, vappu- ja pääsiäisaskarteluja, koristelemme posliinimukin sekä maalaamme taulun akryylimaaleilla sekä paljon muuta mukavaa. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja vaihtoehtoisia ryhmiä on kaksi.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille.

ti klo 18-19.15 (alkaen vko 3 eli 14.1.2020; kerhoa ei ole vkolla 8 eikä vkolla 16)

to klo 18-19.15 (alkaen vko 2 eli 9.1.2020; kerhoa ei ole vkolla 8 eikä vkoilla 15 ja 18)

Pyhä- ja aattopäivät osuvat tänä vuonna epäkäytännöllisesti aina torstain ryhmän kohdalle, mikä vaikuttaa aloitus- ja väliviikkoaikatauluun kummankin ryhmän osalta. Katsottehan siten tarkasti, milloin oma kerhoryhmänne kokoontuu!

Kevään viimeiset kerhokerrat ovat ti 12.5. ja to 14.5. Mikäli ohjaajan sairastumisen vuoksi jokin kerta joudutaan perumaan, korvaava kerta järjestetään lukukauden lopussa. Tästä informoidaan perheitä erikseen.

Lukukausimaksu on 264 euroa (16,5 euroa/kerta; kevään aikana on 16 kerhokertaa).

Lukukausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä, mutta jälkimmäinen erä tulee maksaa myös siinä tapauksessa, että lapsi lopettaa kerhon kesken lukukauden (paikka on joka tapauksessa varattu lapselle koko kevätlukukaudeksi).

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Ilmoittaudu kevätlukukaudelle 2020 tästä:

 

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!