Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Koululaiset

                                                       

Askartelu on hauskaa ja kehittävää puuhaa – ja kivassa porukassa se on vielä hauskempaa! Askartelu tarjoaa lapsille itse tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Se kehittää myös hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä sekä oman toiminnan ohjauksen taitoja.

Askarruttaja järjestää lukukausien aikana kouluikäisille suunnattuja, kerran viikossa kokoontuvia askartelukerhoja. Loma-aikaan tarjolla on päiväleirejä, jolloin askartelun parissa saa viettää kokonaisia päiviä! Kerhot ja leirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa. Tervetuloa mukaan! Askartelukerhojen ja -leirien lisäksi Askarruttaja järjestää askartelusynttäreitä. Lisäksi monet Askarruttajan kursseista soveltuvat myös koululaisille!

HUOM! ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2020 ASKARTELUKERHOIHIN ON KÄYNNISSÄ 15.8.2020 ASTI! Jos vapaita paikkoja on, kerhoon voi tulla mukaan myös kesken lukukauden!

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA SYKSY 2020

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat syyslukukaudella 2020! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

Koululaisten askartelukerhon ryhmät kokoontuvat

Ryhmä 1: ti klo 18-19.15 (1.9.-8.12.2020)

Ryhmä 2: to klo 18-19.15 (3.9.-10.12.2020)

Lukukausimaksu on 238 euroa (17 euroa/kerta; syksyn aikana on 14 kerhokertaa).

Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä, mutta jälkimmäinen erä tulee maksaa myös siinä tapauksessa, että lapsi lopettaa kerhon kesken lukukauden (paikka on joka tapauksessa varattu lapselle koko syyslukukaudeksi).

Mikäli koronatilanne aiheuttaa muutoksia kerhon järjestämiseen syksyn aikana, lukukausimaksuihin tulee seuraavia muutoksia:

  • Lukukausimaksun ensimmäinen erä tulee maksettavaksi vasta kerhon käynnistyttyä. Mikäli koronarajoitteet estäisivät kerhon käynnistymisen syyskuun alussa, lukukausimaksua ei perittäisi tässä vaiheessa. Jos kerhon toiminta pääsisi alkuun myöhemmin lukukauden aikana, hintaa laskettaisiin vastaamaan jäljellä olevien kertojen määrää.
  • Jos rajoitteet keskeyttävät kerhon toiminnan kesken lukukauden, toinen maksuerä pienennetään tai jätetään kokonaan perimättä sen mukaan, kuinka paljon peruuntuneita kertoja syksylle tulee. Jos koronatilanne aiheuttaa vain 1-3 kerran väliin jäämisen, tämä korvataan pidentämällä tulevia kerhokertoja/jakamalla kotiaskarteluohjeita.

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu syyslukukaudelle 15.8.2020 mennessä tästä:

 

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!