Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Koululaiset

                                                       

Askartelu on hauskaa ja kehittävää puuhaa – ja kivassa porukassa se on vielä hauskempaa! Askartelu tarjoaa lapsille itse tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Se kehittää myös hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä sekä oman toiminnan ohjauksen taitoja.

Askarruttaja järjestää lukukausien aikana kouluikäisille suunnattuja, kerran viikossa kokoontuvia askartelukerhoja. Loma-aikaan tarjolla on päiväleirejä, jolloin askartelun parissa saa viettää kokonaisia päiviä! Kerhot ja leirit järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa. Tervetuloa mukaan! Askartelukerhojen ja -leirien lisäksi Askarruttaja järjestää askartelusynttäreitä. Lisäksi monet Askarruttajan kursseista soveltuvat myös koululaisille!

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA SYKSY 2022

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat syyslukukaudella 2022! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

Syksyn koululaiskerhoryhmät ovat:

ke klo 18.00-19.15 (17.8.-7.12.2022)

to klo 18.00-19-15 (18.8.-8.12.2022)

Viikolla 42 eli syyslomaviikolla ei ole kerhoa.

Lukukausimaksu on 288 euroa (18 euroa/kerta; syksyn aikana on 16 kerhokertaa). Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä (1. erä elokuussa ja 2. erä lokakuussa).

Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä ja jälkimmäisessä erässä huomioidaan, mikäli koronatilanne estää useamman kerhokerran pitämisen. Jos kuitenkin koronarajoitteet tai ohjaajan sairastuminen aiheuttavat vain 1-3 kerran peruuntumisen, kerrat korvataan pidentämällä askartelukerhokertoja, järjestämällä korvaava kerta tai antamalla kotiaskarteluohjeita.

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Ilmoittaudu syyslukukaudelle 2022 tästä:

 

ASKARRUTTAJAN KESÄLEIRIT

Kiitos kaikille osallistujille kesän 2022 askarteluleireistä! Olipa meillä hauskaa ja hienoja, luovia askartelu syntyi taitavissa käsissänne! Kesällä 2023 askarrellaan taas! 

ASKARTELUSYNTTÄRIT YMPÄRI VUODEN!

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki