Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Työyhteisöt

sisalto-tyoyhteisot-askarruttaja-neliolahjapaketointi-askarruttaja

Koronatilanteen vaikutus Askarruttajan järjestämiin työyhteisötapahtumiin: Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen työyhteisötapahtumien järjestämisestä keskustellaan huolellisesti etukäteen ja niitä suositellaan järjestettäväksi enintään 10 hengen ryhmille sekä voimassa olevia koronasäännöksiä ja suosituksia noudattaen. Kannattaa ottaa yhteyttä Askarruttajaan esim. Ota yhteyttä -lomakkeen kautta ja pohditaan yhdessä, onko askartelutapahtuman järjestäminen tällä hetkellä mahdollista.

Askarruttaako?

Askarruttaja auttaa! Kaipaako työyhteisönne aiemmasta poikkeavaa tyhy-päivää? Tai rentouttavaa aivojumppaa tiukan kokous- tai kehittämispäivän keskelle? Onko perinteiset pikkujoulut jo nähty?

Nykymaailmassa, jossa sekä useat työtehtävät että vapaa-ajan toiminnot ovat muuttuneet vähemmän käsin kosketeltaviksi, askartelu aktivoi arkielämässä usein käyttämättä jääviä aivoalueita. Askarruttaja uskoo vahvasti siihen, että askartelulla on positiivisia vaikutuksia ihmisten mielialalle, vireydelle, toimintakyvylle ja luovuudelle. Itse tekeminen sekä konkreettisen ja näkyvän lopputuloksen aikaansaaminen on itsessäänkin useimmille meistä hyvin palkitsevaa. Yhdessä askarteleminen kohentaa myös ryhmähenkeä ja tuo esiin uusia puolia meistä itsestämme ja työtovereistamme.

Käsillä tehdessä ihmiset pystyvät pysähtymään juuri tähän hetkeen – se on mindfullnessia parhaimmillaan! Vaikka työyhteisönne jäsenistä kaikki eivät olisi innokkaita käsillä tekijöitä, askartelutuokio on mahdollisuus kokeilla jotakin uutta ja löytää itsestään uusia puolia!

Ota yhteyttä Askarruttajaan. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän työyhteisöllenne sopiva askartelutapahtuma tai -hetki. Askarruttaja voi tulla työpaikallenne tai muuhun valitsemaanne tilaan (pääkaupunkiseutu) tai voitte tulla Askarruttajan kurssitiloihin Konalaan (Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki).

Ps. Askarruttaja eli Piia Kinnunen on taustaltaan psykologi, jolla on työterveyshuollon erikoistumiskoulutus. Hänellä on kokemusta mm. kuntoutuspsykologin ja työterveyspsykologin työstä sekä työhyvinvoinnin kehittämishankkeista.

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki