Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Työyhteisöt

sisalto-tyoyhteisot-askarruttaja-neliolahjapaketointi-askarruttaja

Askarruttaako?

Koronaviruksen vaikutukset Askarruttajan toimintaan: Työyhteisötapahtumia ei järjestetä 17.3.-13.5.2020. Voit kuitenkin olla yhteydessä Askarruttajaan myöhempään ajankohtaan sijoittuvan tapahtuman sopimiseksi.

Askarruttaja auttaa! Kaipaako työyhteisönne aiemmasta poikkeavaa tyhy-päivää? Tai rentouttavaa aivojumppaa tiukan kokous- tai kehittämispäivän keskelle? Onko perinteiset pikkujoulut jo nähty?

Nykymaailmassa, jossa sekä useat työtehtävät että vapaa-ajan toiminnot ovat muuttuneet vähemmän käsin kosketeltaviksi, askartelu aktivoi arkielämässä usein käyttämättä jääviä aivoalueita. Askarruttaja uskoo vahvasti siihen, että askartelulla on positiivisia vaikutuksia ihmisten mielialalle, vireydelle, toimintakyvylle ja luovuudelle. Itse tekeminen sekä konkreettisen ja näkyvän lopputuloksen aikaansaaminen on itsessäänkin useimmille meistä hyvin palkitsevaa. Yhdessä askarteleminen kohentaa myös ryhmähenkeä ja tuo esiin uusia puolia meistä itsestämme ja työtovereistamme.

Käsillä tehdessä ihmiset pystyvät pysähtymään juuri tähän hetkeen – se on mindfullnessia parhaimmillaan! Vaikka työyhteisönne jäsenistä kaikki eivät olisi innokkaita käsillä tekijöitä, askartelutuokio on mahdollisuus kokeilla jotakin uutta ja löytää itsestään uusia puolia!

Ota yhteyttä Askarruttajaan. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän työyhteisöllenne sopiva askartelutapahtuma tai -hetki. Askarruttaja voi tulla työpaikallenne tai muuhun valitsemaanne tilaan (pääkaupunkiseutu) tai voitte tulla Askarruttajan kurssitiloihin Konalaan (Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki).

Ps. Askarruttaja eli Piia Kinnunen on taustaltaan psykologi, jolla on työterveyshuollon erikoistumiskoulutus. Hänellä on kokemusta mm. kuntoutuspsykologin ja työterveyspsykologin työstä sekä työhyvinvoinnin kehittämishankkeista.

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!