Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kurssikalenteri

ASKARRUTTAJAN KURSSIKALENTERI KEVÄT 2019

Askarruttaja järjestää askartelukursseja Variston Sinellin viihtyisissä kurssitiloissa (osoite Martinkyläntie 63, 01720 Vantaa) sekä tänä keväänä myös Helsingin lankamaailmassa (Ogelin liikekeskus, Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki). Tarkista siis kurssitiedoista, missä kurssi järjestetään!

Kevään 2019 kursseina ovat kolme Seinävaatemakramee-kurssia sekä Pääsiäisaskartelu kaikenikäisille. Tervetuloa kursseille! Lisäksi voit tilata Askarruttajalta juuri omalle porukallenne räätälöidyn kurssin!

Ilmoittaudu kursseille niiden yhteydessä olevan Ilmoittaudu-napin kautta. Askarruttaja vastaa ilmoittautumiseesi parin kolmen päivän sisällä (loma-aikana viivettä voi olla hieman enemmän). Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Askarruttaja lähettää ilmoittautuneille tässä vaiheessa vielä vahvistusviestin kurssin toteutumisesta (viimeistään 48 tuntia ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen). 

SEINÄVAATEMAKRAMEE -KURSSI

Seinävaatemakramee-kurssit 9.3.2019 ja 4.5.2019 ovat TÄYNNÄ, joten Askarruttaja järjestää vielä kolmannen kurssin la 18.5.2019. Tervetuloa mukaan!

KURSSIN SISÄLTÖ

Tule tutustumaan makramee -punontaan! Kurssilla opettelemme aluksi keskeisimmät makramee -punonnon solmut. Sen jälkeen jokainen kurssilainen pääsee tekemään pienehkön makramee -seinävaatteen.

Kurssin ohjaaja tuo muutamia malleja, joista voi valita mieleisensä. Kurssin aikana ehdit joko tehdä työn valmiiksi tai saada sen niin pitkälle, että loppu onnistuu kotona itsenäisesti.

Kurssi järjestetään

La 18.5.2019 klo 11.00-14.45

Lankamaailma Helsingin tiloissa (Liikekeskus Ogeli, Kylänvanhimmantie 29, 00640 Hki).

Kurssin hinta on 39€/osallistuja.

Ohjaus ja kaikki materiaalit kuuluvat kurssin hintaan.

Pidämme kurssin aikana välipalatauon (omat eväät tai ruokailu kauppakeskuksen kahvilassa).

Ilmoittautuminen kurssille la 4.5.2019 mennessä tästä:

 

PÄÄSIÄISASKARTELU KAIKENIKÄISILLE

La 13.4.2019 klo 14.00-16.15

Askarruttajan pääsiäisaskartelukurssilla riittää tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin! Tule yksin, kaverin kanssa tai koko perheen voimin! Kurssilla on neljä eri teemaa ja tekemistä, joista voi tehdä useampaa tai keskittyä johonkin tiettyyn:

–  Helmi-, helmiäis- ja silkkimassoilla teemme hauskoja ja kauniita pääsiäismunia ja -tipuja

–  Pääsiäismunia voit myös maalata ja koristella erilaisilla lisukkeilla

–  Kauniin keväinen pääsiäiskranssi voi olla ilonasi vaikka koko kevään! Kranssi sopii yli 10-vuotiaiden askarteluksi, mutta sen voi toteuttaa ryhmätyönä myös pienempien lasten kanssa vanhemman osallistuessa kurssille – pienimmät voivat esim. maalata munia yhteiseen kranssiin!

–  Kurssimme ajankohdan vuoksi teemana on tänä vuonna myös virpomisvitsat – joita voi tehdä kukkamaljakon koristeeksi, vaikka ei virpomaan menisikään!

Kurssimaksut: Aikuiset (yli 16v) 36€, lapset 9€ + ikävuodet euroina.

Alle 8-vuotiaat lapset osallistuvat vanhemman seurassa. Alaikärajasuositus 3 vuotta.

Kurssipaikka: Variston Sinellin kurssitilat (Martinkyläntie 63, Vantaa)

Ilmoittautuminen ma 8.4.2018 mennessä tästä:

 
 
 
 
 
 

,

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja   |   Y-tunnus: 2760829-4   |   piia.kinnunen@askarruttaja.fi   |   050 545 3395   |   PL 66 00661 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!