Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Askartelusynttärit ja muut juhlat

ASKARTELUSYNTTÄRIT

Luovaa ja hauskaa ohjelmaa lastenkutsuille!

Askarruttaja järjestää ohjattuja Askartelusynttäreitä omissa toimitiloissaan Konalassa (Vähäntuvantie 1a LH3 00390 Helsinki) sekä asiakkaan niin toivoessa heidän kotonaan/talonyhtiön kerhotiloissa tai muissa asiakkaan varaamissa tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Askartelusynttärit:

Askarruttaja tuo kaikki askartelumateriaalit ja ohjaa askartelun lapsille. Kaksi- tai kolmetuntisten synttäreiden pääpaino on askartelussa, mutta yleensä perhe tuo mukanaan synttäriherkkuja nautittavaksi askartelun jälkeen. Askartelusynttärit voi tilata myös kotiinne tai muuhun valitsemaanne juhlapaikkaan (pääkaupunkiseutu).

Synttärisankari vanhempineen sopii Askarruttajan kanssa juhliinne ja juhlijoiden ikään sopivan askartelun! Valmis askartelu on mukava kotiin vietävä kaikille osallistujille!  Askarteluksi sopii esimerkiksi kangaspenaalin tai frisbeen koristelu, kutistemuoviriipukset, massaeläinten tai -hyönteisten teko tai vuodenaikaan ja juhlasesonkiin sopiva askartelu (halloween, pääsiäinen, vappu, ystävänpäivä, joulu). Askartelun valinnassa voidaan huomioida se, ettei juhlavaatteisiin ehkä haluta maalitahroja ja että askartelut pitää pystyä kuljettamaan kotiin heti juhlien jälkeen!

Konalan kurssitiloissa on käytettävissä jääkaappi, pakastin, lavuaari, teen ja kahvinkeitin sekä mikroaaltouuni. Tiloihin voit siten tuoda omat tarjoilut ja astiat.

Askartelusynttäreiden hintaan vaikuttaa ryhmän koko, valittu askartelu sekä juhlien pitopaikka – ja toki myös juhlien kesto, jos haluatte pidemmän tilaisuuden. Siten tarkka hinta lasketaan tämän kokonaisuuden perusteella.

Yleiset hinnoitteluperusteet:

  •  Alle kymmenen hengen askarteluryhmältä tuntiveloitus on 85€ ja 10-20 hengen ryhmältä 95€ (miniveloitus 2 tuntia)
  • Materiaalikustannukset lasketaan kutakin osallistujaa kohden erikseen; lasten kutsuilla hinta on yleensä 5-10€/lapsi
  • Jos tilaisuus järjestetään muualla kuin Konalan kurssitiloissa, tuntiveloitukseen lisätään 45€ matka- ja pakkausajan takia (+ parkkimaksu, mikäli kohteessa on maksullinen pysäköinti)

Hinnat sisältävät askartelun suunnittelun, ohjauksen, materiaalit, ALV:n sekä kurssitilojen käytön. Materiaalikustannukset lasketaan tarkemmin, kun askartelu on valittu.

ASKARTELUA POLTTAREIHIN, HÄIHIN TAI MUIHIN JUHLIIN

Polttaripäivän alkupuolelle sopii mukavaksi ohjelmanumeroksi askartelu valitsemassanne paikassa! Polttariporukka voi tehdä vaikkapa kauniit korut, hassut naamarit tai muuta mukavaa muistoksi tästä tärkeästä päivästä! Polttariaskartelu voidaan järjestää myös Askarruttajan viihtyisissä kurssitiloissa Konalassa (Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki).

Ohjelmaa lapsille vaikkapa häihin tai 70-vuotispäiville? Onko teillä tulossa isot juhlat, joissa aikuiset viihtyvät seurustellen ja ruoasta nauttien, mutta pikkuväen aika saattaa tulla pitkäksi? Tilaa Askarruttaja vetämään lapsille askartelupajaa juhlatiloihinne! Askartelun valinnassa voidaan huomioida se, ettei juhlavaatteisiin haluta ehkä maalitahroja ja että askartelut pitää pystyä kuljettamaan kotiin heti juhlien jälkeen!

Myös koristeet ja osallistujien lahjat Askarruttajalta! Tilaa persoonallinen teema juhliinne!

Hauska teema kruunaa juhlan! Askarruttaja voi toteuttaa synttärisankarille mieleisen, tiettyyn teemaan sopivan kokonaisuuden. Televisiosta tai elokuvista tuttuja hahmoja ei valikoimistamme löydy, mutta esimerkiksi koira-, heppa-, lisko-, kulkuneuvo- tai pöllösynttärit onnistuvat! Askarruttaja voi tuoda juhliin mm. käsin koristellut paperipöytäliinat, servetit, seinäkoristeet, viirit, lahjapussit ja osallistujien lahjat. Lisäksi tapahtuman askarteluohjelmanumero voidaan sovittaa päivän teemaan!

sisalto-juhlasivuille-koirasynttari-askarruttaja

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki