Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kerhoaikataulut

 ASKARRUTTAJAN KERHOT KEVÄT 2020

Tästä osiosta löydät tietoa sekä koululaisten askartelukerhosta että aikuisten päiväaskartelukerhosta! Kevään 2020 aikataulut on nyt julkaista ja ilmoittautuminen alkanut. Tervetuloa mukaan!

Kerhotilat muuttivat kesällä 2019 Varistosta Konalaan, hyvien kulkuyhteyksien äärelle! Uusi osoite on Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki. Tervetuloa uusiin upeisiin kerhotiloihimme!

 

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KEVÄTLUKUKAUSI 2020

Huom! Kevätlukukaudelle mahtuu mukaan uusia askartelijoita ja ilmoittautuminen on alkanut. Tervetuloa mukaan!

Koululaiskerhoissa askartelemme monipuolisesti eri tekniikoilla ja materiaaleilla kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, kutistemuovista, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Kevään aikana teemme mm. jääkaappimagneetteja, vappu- ja pääsiäisaskarteluja, koristelemme posliinimukin sekä maalaamme taulun akryylimaaleilla sekä paljon muuta mukavaa. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa ja vaihtoehtoisia ryhmiä on kaksi.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille.

ti klo 18-19.15 (alkaen vko 3 eli 14.1.2020; kerhoa ei ole vkolla 8 eikä vkolla 16)

to klo 18-19.15 (alkaen vko 2 eli 9.1.2020; kerhoa ei ole vkolla 8 eikä vkoilla 15 ja 18)

Pyhä- ja aattopäivät osuvat tänä vuonna epäkäytännöllisesti aina torstain ryhmän kohdalle, mikä vaikuttaa aloitus- ja väliviikkoaikatauluun kummankin ryhmän osalta. Katsottehan siten tarkasti, milloin oma kerhoryhmänne kokoontuu!

Kevään viimeiset kerhokerrat ovat ti 12.5. ja to 14.5. Mikäli ohjaajan sairastumisen vuoksi jokin kerta joudutaan perumaan, korvaava kerta järjestetään lukukauden lopussa. Tästä informoidaan perheitä erikseen.

Lukukausimaksu on 264 euroa (16,5 euroa/kerta; kevään aikana on 16 kerhokertaa).

Lukukausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä, mutta jälkimmäinen erä tulee maksaa myös siinä tapauksessa, että lapsi lopettaa kerhon kesken lukukauden (paikka on joka tapauksessa varattu lapselle koko kevätlukukaudeksi).

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Ilmoittaudu kevätlukukaudelle tästä:


 

 

AIKUISTEN ASKARTELUKERHO KEVÄT 2020

Aikuisten askartelukerhossa pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia askarteluvälineitä ja –materiaaleja yhdessä tekemisestä nauttien. Kerhon sisältöä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Kevään aikana teemme ainakin paperikukkia, keväisiä kortteja- makramee-punontaa sekä paljon muuta mukavaa. Kerhon ohjaaja käy aina perustekniikat läpi ja opastaa askartelussa. Kerhossa on mahdollisuus askartelun lomassa juoda kahvia/teetä ja seurustella saman henkisten ihmisten kanssa.

Kerho sopii eläkeläisille, vuorotyötä tekeville sekä muille aikuisille, joilla on päiväsaikaan mahdollista osallistua kerhon toimintaan. Tervetuloa mukaan!

Kerho kokoontuu

joka toinen maanantai klo 11.30-14.30 (parittomat viikot 13.1.-4.5.2020)

Lukukausimaksu on 189 euroa (21 euroa/kerta; kevään aikana on 9 kerhokertaa). Lukukausimaksu on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Kokoonnumme Askarruttajan toimitiloissa Konalassa, osoitteessa Vähäntuvantie 1a LH 3 (00390 Helsinki). Kadun varressa on maksuttomia parkkipaikkoja. Inva-taksilla pääsee ajamaan oven eteen. Lisäksi alueelle kulkee hyvin bussilinjoja (Vihdintien ja Kehä I läheisyys).

Huom. Voimme ottaa kerhoon myös vierailijoita kertamaksulla 27€. Eli jos haluat tulla tutustumaan kerhoon yksittäisellä kerralla, ota yhteyttä Askarruttajaan (piia.kinnunen@askarruttaja.fi)!

Ilmoittaudu kevätlukukaudelle 2020 tästä:

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki

TÄRKEÄ TIEDOTE kaikille Askarruttajan asiakkaille: Häiriöitä Ilmoittautumis- ja Ota yhteyttä -lomakkeissa!

Askarruttajan ilmoittautumislomakkeessa on havaittu häiriöitä palveluntarjoajan toimesta 30.5.-24.7.2017 välisenä aikana. Emme valitettavasti ole saaneet tänä aikana ilmoittautumislomakkeen kautta tulleita ilmoittautumisia, emmekä Ota yhteyttä -lomakkeen kautta tulleita yhteydenottopyyntöjä. Siten emme ole myöskään voineet vastata yhteydenottoihinne. Pahoittelemme tätä internet-sivujen ylläpidosta vastaavan tahon virheestä johtuvaa häiriötä.

Pyydämme ystävällisesti kyseisenä aikana ilmoittautumisen tehneitä ilmoittautujia ilmoittautumaan uudelleen syksyn kursseille ja kerhoihin. Pahoittelut ja kiitos yhteistyöstänne!

Ilmoittaudu täällä tai sähköpostitse piia.kinnunen@askarruttaja.fi!