Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kerhoaikataulut

 ASKARRUTTAJAN KERHOT LAPSILLE JA AIKUISILLE

Tästä osiosta löydät tietoa sekä koululaisten askartelukerhoista sekä aikuisten päiväaskartelukerhosta! 

Kerhot järjestetään Askarruttajan toimitiloissa Konalassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä! Osoite on Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki. Tervetuloa!

ASKARRUTTAJAN KORONATIEDOTE 3.6.2021

Vuosi 2020  ja kevätkausi 2021 oli hyvin vaikea kurssi-, kerho- ja tapahtumatoimintaa järjestävälle yritykselle. Ala-asteikäisten lasten harrastustoiminta pystyttiin kuitenkin aloittamaan uudelleen helmikuussa 2021 turvallisuusohjeita noudattaen. Koululaiskerhon kaksi ryhmää jaettiin kevääksi viiteen pienempään ryhmään – mikä oli oikein onnistunut kokeilu!

Syksyllä 2021 pyritään palaamaan normaaliin ryhmäjakoon, mutta koronatilanteen vaatiessa ryhmät voidaan taas pilkkoa pienemmiksi. NYT VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN SYKSYN 2021 KOULULAISTEN  ASKARTELUKERHOIHIN! Aikuisten askartelukerhon aikataulu syksylle 2021 julkaistaan lähiaikoina.

Askarruttaja järjestää 3.-7.8.2021 koululaisille perinteisen ja suositun askarteluleirin (päiväleiri). Leirillä otetaan pääasiassa ”vanhoja” kerholaisia ja leiriläisiä, mutta pari paikkaa on varattu uusille tulijoille. Ota yhteyttä Askarruttajaan, jos haluat kuulla leiristä lisää!

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHOT KONALASSA SYKSY 2021

Suositut koululaisten askartelukerhot jatkuvat syyslukukaudella 2021! Kerhoissa askartelemme todella monipuolisesti eri tekniikoilla, materiaaleilla ja välineillä kaikkea kivaa esim. helmi- ja silkkimassasta, maalaten, leimaillen, punoen ja paperiaskarrellen. Osallistujien toiveet otetaan huomioon kerhokertoja suunniteltaessa. Kerho kokoontuu kerran viikossa.

Kerho soveltuu 1.-8.-luokkalaisille, sillä askartelussa kaikenikäisille löytyy sopivaa tekemistä ja samankin projektin voi toteuttaa itselleen sopivalla tavalla kerhon ohjaajan tukemana!

KERHOON MAHTUU NYT UUSIA TULIJOITA, JOTEN ILMOITTAUDU ROHKEASTI MUKAAN!

Koululaisten askartelukerho kokoontuu seuraavasti:

Tiistain ryhmä klo 18.00-19.15 (24.8.-7.12.2021; ei syyslomavkolla 42)

Torstain ryhmä klo 18.00-19.15 (26.8.-9.12.2021; ei syyslomavkolla 42)

Mikäli koronatilanne on edelleen huono, ryhmät voidaan jakaa pienemmiksi, mutta tavoitteena on saada kaikki ryhmät joka tapauksessa tiistaille ja torstaille.

Kerhokertoja syyskaudelle on tulossa 15 ja lukukausimaksu on 270€  (= 15×18€).

Lukukausimaksu maksetaan kahdessa erässä ja jälkimmäisessä erässä huomioidaan, mikäli koronatilanne estää useamman kerhokerran pitämisen. Jos kuitenkin koronarajoitteet tai ohjaajan sairastuminen aiheuttavat vain 1-3 kerran peruuntumisen, kerrat korvataan pidentämällä askartelukerhokertoja, järjestämällä korvaava kerta tai antamalla kotiaskarteluohjeita.

Kerhopaikan osoite: Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki (Konala)

Lisätietoja:
Kerhon ohjaaja Piia Kinnunen
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Ilmoittaudu syyslukukaudelle 2021 tästä:


 

AIKUISTEN ASKARTELUKERHO 

Aikuisten askartelukerhossa pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia askarteluvälineitä ja –materiaaleja yhdessä tekemisestä nauttien ja ohjaajan opastamana. Kerhon sisältöä suunnitellaan myös yhdessä osallistujien kanssa. Syksyn aikana teemme mm. metallilanka ja helmi -töitä, mixed media -esineitä, makramee -punontaa sekä joulukortteja erilaisilla tekniikoilla (Lue tarkemmin alempaa, kiitos!). Kerhon ohjaaja käy aina perustekniikat läpi ja opastaa askartelussa. Kerhossa on mahdollisuus askartelun lomassa juoda kahvia/teetä ja seurustella saman henkisten ihmisten kanssa.

Kerho sopii eläkeläisille, vuorotyötä tekeville sekä muille aikuisille, joilla on päiväsaikaan mahdollista osallistua kerhon toimintaan. Tervetuloa mukaan!

AIKUISTEN ASKARTELUKERHON UUSI AIKATAULU KEVÄÄLLE 2021

Koronatilanne on rajoittanut aikuisten askartelukerhon toimintaa vuoden 2020 aikana. Myös vuosi 2021 alkaa koronarajoitteiden varjossa. Siksi kevätlukukauden 2021 aikataulua ei vielä julkaista.

Alla on tietoa siitä, millaisesta kerhosta ja kyse ja miten se toimi syksyllä 2020. Kevätkauden 2021 tiedot päivitetään vasta koronatilanteen selkiydyttyä. Kerho on tauolla ainakin maaliskuun 2021 loppuun – todennäköisesti pidempään.

Syksyn 2020 aikana kerho kokoontui kerran kuukaudessa ja toimi kertamaksu -periaatteella. Kullekin kerralle ilmoittauduttiin erikseen määräaikaan mennessä. Jos ko. kerhokerralle oli tullut vähintään 9 ilmoittautumista tässä ajassa, kerhokerta järjestettiin. Askarruttaja ilmoitti toteutumisesta ilmoittautuneille määräajan umpeuduttua. Tämän jälkeen tulleet (sairastumis)peruutukset eivät vaikuttaneet kerran toteutumiseen. Osallistumismaksu maksettiin kerhokerran jälkeen sähköpostin liitteenä toimitettavalla laskulla.

Osallistumismaksu oli 27€/kerta

Ma 28.9.2020 klo 11.30-14.30 Metallilankaa ja paperisuikaleita

Väännämme metallilangasta ja helmistä ja/tai paperisuikaleista koristeita ja koruja. Voit valita kumpaan tekniikkaan keskityt -vai teetkö kumpaakin.

Ilmoittautuminen 21.9.2020 mennessä tästä:

 

Ma 19.10.2020 klo 11.30-14.30 Mixed media -esine

Teemme mixed media -tekniikalla jonkin kolmiulotteisen esineen, esim. unisiepparin, mini-majakan tai lasipurkin. Voit myös tehdä ns. pahviveistoksen, joka päällystetään joko kohokuvioidulla kartongilla tai askartelusavella ja maalataan mixed media -henkeen. Huom! Savella päällystetty veistos vaatii kuivumisaikaa, joten se maalataan vasta seuraavilla kerhokerroilla.

Ilmoittautuminen 12.10.2020 mennessä tästä:

 

Ma 23.11. klo 11.30-14.30 Joulukortteja

Teemme joulukortteja erilaisilla tekniikoilla, joista voit valita mieleisesi tai kokeilla vaikka kaikkia! Vaihtoehtoina on ainakin paperifiligrointi, Distress Oxide-väreillä koristellut kortit, Big shot – ja Travalle -kuvioleikkurin avulla tehtyjen kuvioiden ja kohokuviointien käyttö sekä leimailu.

Ilmoittautuminen 16.11.2020 mennessä tästä:

 

Ma 14.12.2020 klo 11.30-14.30 Makramee -punontaa KERHOKERTA PERUUNTUI KORONARAJOITTEIDEN TAKIA

Vielä ehdit tehdä joululahjaksi pieniä makramee-töitä (avaimenperiä, korvakoruja, pieniä koristeita, pienen makramee-kranssin tms.) tai aloittaa isomman makramee -työn, josta riittää mukavaa puuhaa joululomallekin! Tänä vuonna joulukoristeetkin ovat makramee -tekniikalla toteutettuja! Eli halutessasi voit tehdä makramee -joulukoristeita vaikkapa kuuseen tai joulupaketin päälle ripustettavaksi!

Jos makramee on sinulle vieras tekniikka, ei hätää – Askarruttaja opettaa sinulle perussolmut pienten harjoitusten avulla ja pääset varmasti jo tekemään varsinaista makramee -työtäsikin!

Ilmoittautuminen 7.12.2020 mennessä tästä:

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki