Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Kurssit ja kerhot

  

ASKARRUTTAJAN KERHOT JA KURSSIT syksy 2020

Askarruttajan kerho- ja kurssitoimintaa järjestetään pääasiassa Askarruttajan omissa toimitiloissa Konalassa (Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki).

ASKARRUTTAJAN KORONATIEDOTE 3.6.2021

Vuosi 2020 oli hyvin vaikea kurssi-, kerho- ja tapahtumatoimintaa järjestävälle yritykselle. Valitettavasti myös vuosi 2021 käynnistyi koronatilanteen varjostamana. Kurssit, kerhot sekä muut tapahtumat pyritään käynnistämään uudelleen viimeistään elokuussa 2021.

Askarruttajan syyskauden 2021 kurssien toteutusajankohdat julkaistaan kesän aikana. Kuvaukset kurssien sisällöistä löydät kuitenkin jo kurssikalenterista!

Kurssikalenteriin on tulossa seinävaatemakramee -kursseja, muita makramee -kursseja sekä kortti- ja Art Journal -askartelun erikoistekniikoihin keskittyviä kursseja. Myös perinteinen joulukorttikurssi järjestetään. Samoin koululaisten ja aikuisten askartelukerhot jatkuvat koronarajoitteiden sallimissa rajoissa.

MIKSI ASKARRUTTAJA EI JÄRJESTÄ ETÄKURSSEJA? Askartelukursseilla ja -kerhoissa käytämme niin laajaa väline- ja materiaalivalikoimaa, ettei sitä pysty hankkimaan koteihin. Makramee -kursseilla materiaalina on vain lankaa ja esim. orsi, mutta läppäreiden/tablettien kameroiden laatu ei yleensä riitä siihen, että ohjaaja näkisi, tekevätkö osallistujat solmut oikein. Siten joudumme valitettavasti odottamaan lähiohjaukseen paluuta.

Mikä on kerho ja mikä on kurssi?

Kurssit ovat 2-5 tuntia kestäviä tapahtumia. Kerhot puolestaan ovat säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä, jotka jatkuvat koko lukukauden. Voit ilmoittautua kursseille ja kerhoihin oheisten ilmoittautumislomakkeiden avulla. Askarruttaja lähettää vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä toiveidesi mukaan. Ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

KATSO KURSSIT TÄSTÄ
KATSO KERHOT TÄSTÄ

Eikö kurssikalenterista löydy sopivaa kurssia sopivaan aikaan? Voit myös tilata oman kurssin vaikkapa työ- tai kaveriporukalle! Lue lisää Työyhteisöt- ja Juhlat-osioista!

Lisätietoja kursseista ja kerhoista:

Piia Kinnunen/Askarruttaja (voit myös käyttää tämän sivuston ota yhteyttä -osiota)
piia.kinnunen@askarruttaja.fi
p. 050 545 33 95

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja | Y-tunnus: 2760829-4 | piia.kinnunen@askarruttaja.fi | 050 545 3395 | Vähäntuvantie 1a LH3, 00390 Helsinki