Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Juniorit

Askartelu on hauskaa ja kehittävää puuhaa – ja kivassa porukassa se on vielä hauskempaa! Askartelu tarjoaa lapsille itse tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Se kehittää myös hienomotoriikkaa, keskittymiskykyä sekä oman toiminnan ohjauksen taitoja.

ASKARRUTTAJAN KESÄLEIRI KOULULAISILLE      Huom! Kesäleiri on täynnä!

Tule viettämään mukava kesäviikko askartelun parissa!    

Askartelemme ja taiteilemme kaikkea mukavaa sisä- ja ulkotiloissa. Teemme mm. saippuaa, kutistemuovi- ja massatöitä, akryylimaaleilla taulun, kivenmaalausta sekä koruja ja korist eita eri tekniikoilla. Säiden salliessa osa askarteluista tapahtuu ulkona, jossa voimme mm. tehdä katuliiduilla taidetta, hyppyruutuja ym., sekä maalata esim. saippuakuplilla. Leiri soveltuu syksyllä 2.-7.luokalle meneville koululaisille.

Ajankohta: ma 4.6.-pe 8.6.2018 päivittäin klo 9-14

Paikka: Variston Sinellin kurssitilat ja pihalta  rajattu alue

Hinta: 135 euroa (sisältää kaikki askartelumateriaalit sekä ohjauksen)

Huom. Kerholaiset tuovat omat eväät (käytettävissä mikroaaltouuni ja jääkaappi sekä astioita)

Leiriin ei sisälly vakuutusta eli koululaiset ovat leirillä oman sairausvakuutuksensa tai julkisen terveydenhuollon käyttäjinä.

Koska leiri päättyy jo klo 14, perheillä voi olla ongelmia tulla jo silloin hakemaan lapsia. Leiriläisille pyritäänkin järjestämään sekä sisä- että ulkotiloista paikka, jossa voi etu- ja jälkikäteen esim. lueskella, piirrellä tms. pidempään.

Ilmoittautuminen tästä:

Lisätietoja:

Piia Kinnunen

Askarruttaja

piia.kinnunen@askarruttaja.fi

0505453395

       

KOULULAISTEN ASKARTELUKERHON KEVÄTLUKUKAUSI 2018

Variston Sinellin viihtyisissä kurssitiloissa toimii koululaisten askartelukerho. Suosittu kerho jatkuu taas kevätlukukaudella 2018. Mukaan voit tulla myös kesken lukukauden ottamalla yhteyttä Askarruttajaan! Syksyn 2018 kerhoon ilmoittautuminen avataan kesäkuussa!

Lisäksi Askarruttaja tarjoaa lapsille mm. askartelusynttäreitä ja koristeluja teemajuhliin!

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja   |   Y-tunnus: 2760829-4   |   piia.kinnunen@askarruttaja.fi   |   050 545 3395   |   PL 66 00661 Helsinki