Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Juhlat

Askarruttajan synttärit

Luovaa ja hauskaa ohjelmaa lastenkutsuille!

Tiesitkö, että Variston Sinellin viihtyisissä kurssitiloissa järjestetään askartelusynttäreitä? Askarruttaja tuo kaikki askartelumateriaalit ja ohjaa askartelun lapsille. Kaksituntisten synttäreiden pääpaino on askartelussa, mutta yleensä perhe tuo mukanaan synttäriherkkuja nautittavaksi askartelun jälkeen. Askartelusynttärit voi tilata myös kotiinne tai muuhun valitsemaanne juhlapaikkaan (pääkaupunkiseutu).

Synttärisankari vanhempineen sopii Askarruttajan kanssa juhliinne ja juhlijoiden ikään sopivan askartelun! Valmis askartelu on mukava kotiin vietävä kaikille osallistujille!  Askarteluksi sopii esimerkiksi kangaspenaalin tai frisbeen koristelu, kutistemuoviriipukset, massaeläinten tai -hyönteisten teko tai vuodenaikaan ja juhlasesonkiin sopiva askartelu (halloween, pääsiäinen, vappu, ystävänpäivä, joulu). Askartelun valinnassa voidaan huomioida se, ettei juhlavaatteisiin ehkä haluta maalitahroja ja että askartelut pitää pystyä kuljettamaan kotiin heti juhlien jälkeen!

Variston Sinellin kurssitiloissa on käytettävissä pieni jääkaappi, lavuaari, teen ja kahvinkeitin sekä sovittaessa mikroaaltouuni. Tiloihin voit siten tuoda omat tarjoilut ja astiat.

Askartelusynttäreiden hintaan vaikuttaa ryhmän koko, valittu askartelu sekä juhlien pitopaikka – ja toki myös juhlien kesto, jos haluatte pidemmän tilaisuuden. Siten tarkka hinta lasketaan tämän kokonaisuuden perusteella.

Yleiset hinnoitteluperusteet:

  •  Alle kymmenen hengen askarteluryhmältä tuntiveloitus on 80€ ja 10-20 hengen ryhmältä 90€ (miniveloitus 2 tuntia)
  • Materiaalikustannukset lasketaan kutakin osallistujaa kohden erikseen; lasten kutsuilla hinta on yleensä 4-8€/lapsi
  • Jos tilaisuus järjestetään muualla kuin Variston Sinellin tiloissa, tuntiveloitukseen lisätään puoli tuntia

Hinnat sisältävät askartelun suunnittelun, ohjauksen, materiaalit, ALV:n sekä Varistossa kurssitilojen käytön. Materiaalikustannukset lasketaan tarkemmin, kun askartelu on valittu.

Askartelu osaksi polttareita, häitä tms.

Polttaripäivän alkupuolelle sopii mukavaksi ohjelmanumeroksi askartelu valitsemassanne paikassa! Polttariporukka voi tehdä vaikkapa kauniit korut, hassut naamarit tai muuta mukavaa muistoksi tästä tärkeästä päivästä! Polttariaskartelu voidaan järjestää myös Variston Sinellin viihtyisissä kurssitiloissa (Martinkyläntie 63, Vantaa).

Ohjelmaa lapsille vaikkapa häihin tai 70-vuotispäiville? Onko teillä tulossa isot juhlat, joissa aikuiset viihtyvät seurustellen ja ruoasta nauttien, mutta pikkuväen aika saattaa tulla pitkäksi? Tilaa Askarruttaja vetämään lapsille askartelupajaa juhlatiloihinne! Askartelun valinnassa voidaan huomioida se, ettei juhlavaatteisiin haluta ehkä maalitahroja ja että askartelut pitää pystyä kuljettamaan kotiin heti juhlien jälkeen!

 

Myös koristeet ja osallistujien lahjat Askarruttajalta! Tilaa persoonallinen teema juhliinne!

Hauska teema kruunaa juhlan! Askarruttaja voi toteuttaa synttärisankarille mieleisen, tiettyyn teemaan sopivan kokonaisuuden. Televisiosta tai elokuvista tuttuja hahmoja ei valikoimistamme löydy, mutta esimerkiksi koira-, heppa-, lisko-, kulkuneuvo- tai pöllösynttärit onnistuvat! Askarruttaja voi tuoda juhliin mm. käsin koristellut paperipöytäliinat, servetit, seinäkoristeet, viirit, lahjapussit ja osallistujien lahjat. Lisäksi tapahtuman askarteluohjelmanumero voidaan sovittaa päivän teemaan!

sisalto-juhlasivuille-koirasynttari-askarruttaja

 

Yhteistyössä:

Sinelli
Askarruttaja

Askarruttaja   |   Y-tunnus: 2760829-4   |   piia.kinnunen@askarruttaja.fi   |   050 545 3395   |   PL 66 00661 Helsinki