Askarruttaja tarjoaa kohderyhmilleen räätälöityjä askartelutapahtumia sekä valmiita kursseja ja kerhoja.

Askarruttaja

Askarruttaako?

Askarruttaja

 

Askarruttaja- linnunpönttöAskarruttajan toiminta-ajatuksena on tarjota työhyvinvointia tukevia askartelutapahtumia työyhteisöille sekä toimintakykyä ja vireyttä tukevia askarteluhetkiä ikäihmisille esimerkiksi vanhainkodeissa ja palvelutaloissa. Lisäksi tarjotaan vastaavia virkistys- ja harrastustapahtumia sekä kerhoja ja kursseja muille kohderyhmille.

Miksi Askarruttaja syntyi?

Askarruttaja syntyi vakaasta uskosta siihen, että käsillä tekemisellä on positiivisia vaikutuksia ihmisten mielialalle, vireydelle, toimintakyvylle ja luovuudelle. Itse tekeminen sekä kauniin, konkreettisen ja näkyvän lopputuloksen aikaansaaminen on itsessään useimmille meistä hyvin palkitsevaa. Nykymaailmassa, jossa sekä monet työtehtävät että vapaa-ajan toiminnot ovat muuttuneet vähemmän käsin kosketeltaviksi, askartelu aktivoi arkielämässä usein käyttämättä jääviä aivoalueita. Lapsilla askartelu tukee mm. hienomotoriikan ja suunnitelmallisen työskentelyn kehitystä. Ikäihmisillä käsillä tekeminen tukee toimintakyvyn säilymistä ja vireyttä. Kaikilla ikäryhmillä ryhmässä askarteleminen tuottaa positiivisia yhdessä tekemisen kokemuksia sekä auttaa pysähtymään juuri tähän hetkeen. Askarruttaja tarjoaakin kaikille kohderyhmilleen sekä räätälöityjä askartelutapahtumia että erilaisia kursseja ja kerhoja.

Tervetuloa mukaan Askarruttajan ja askartelun kiehtovaan maailmaan!

 


Kuka on Askarruttaja?

koruaskartelu askarruttajaOlen Piia Kinnunen, 44-vuotias psykologi- ja kauppatiedetaustainen askartelun asiantuntija. Ehdin aiemmin työskennellä mm. kuntoutus- ja työterveyspsykologina, kunnes vuonna 2007 siirryin askarteluharrastukseeni liittyviin tehtäviin ja vuonna 2008 maamme suurimman askartelualan yrityksen Sinellin palvelukseen. Siitä lähtien olen pohtinut tapaa, jolla voisin yhdistää koulutustaustani ja aiemman työkokemukseni suureen rakkauteeni askarteluun. Keväällä 2016 perustettu Askarruttaja (tmi) tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää sekä elinikäisen käsillä tekemisen ja askartelualalla työskentelemieni vuosien että koulutustaustani tuomaa kokemusta.

Yhteistyö Sinellin kanssa

Askarruttaja tekee tiivistä yhteistyötä Sinellin kanssa. Lue lisää yhteistyöstä.

sinelli_logo_web

Askarruttaja

Askarruttaja   |   Y-tunnus: 2760829-4   |   piia.kinnunen@askarruttaja.fi   |   050 545 3395   |   PL 66 00661 Helsinki